Prijava
   

Gol u gostima

Čisto da se nadovežem na već postojeću definiciju. Gol u gostima (ukoliko postoji) je kada karate ribu van grada,kraja,zemlje , na moru i slično.. E stvar je u tome što svi znamo barem nekog ko samo takve "golove" i daje.. tjst. sto bi naš narod rekao " LAŽE BAGRA"

Ta osoba ne kara stalno. Nije ni on glup. Uglavno se oglasi na svakih dve,tri nedelje kako je umočio.. Uvek će imati neku spiku kako je bilo nešto posebno , tipa prskala je,vristala ... prdnula. E ali na pitanje koga si karao reći će ma ne znate je ili ako ima muda izabraće neku koju znate ali uz rečenicu "Al ona ima dečka i za to niko ne sme da sazna da se desilo " .

P: E ljudi.. Znate šta mi se desilo juče??
SVI: Šta matori?
P: Umočio sam... karo neku klinkicu ( šmekerski osmeh )
SVI : Opa.. Jebaču.. Bravo,bravo.. (u sebi "ala laže sine").. Koga to? Kako? Kad? Gde???
P: Ma išao sam da pogledam neku radnju u Zemunu...
ORTAK: Što tamo čak jbt??
P: Ma video u prolazu jednom imaju dobre stvari...Nebitno slušaj.. I tu ja isprobavam šorceve a prodavačica brutalna riba.. I bacim ja tu par reči ona se osmehne .. mi tu malo flert ovo ono.. i BAM u garderobi...
SVI: Majkeeee tiii?? Aj idemo sutra do te radnje, taman pogledamo neke stvari i vidimo tu ribu..
P: Ajde može..
SUTRADAN
SVI: Gde je ta..?
P: Izgleda da ne radi.. jebiga..Druga je smena možda..
SVI: Brate ima jedna smena... Barončino..

Komentari

Evo +, ali ovo što si napisao više spada u neutralni teren. Kod kuće je kod mene, u gostima kod nje na gajbi, a sve ostalo na neutralnom terenu što je i najčešći slučaj kod tih ''prijateljskih mečeva''... Kod ligaških(sa devojkom sa kojom si u vezi) je druga priča... ;)

@Nikola

Ma ja sam ovo gol u gostima napisao zbog vec postojece definicije.. i onda se setio kako znam par ljudi koji jedino tako i urade nesto kad niko ne zna i kad niko nije video :))