Prijava
   

Goran Vesić

Nešto što bi moglo da stane apsolutno bile gde i popuni bilo šta, a opet potpuno je bezvredno zbog slinolikog sastava koji poseduje.

Najvećim delom se sastoji od slina, a pored slina u sastav toga ulazi i guma, žuč, lepak, zgažena žvaka, prašina, želatin i blato. Može sadržati i govno u tragovima.

Iako je u pitanju živo biće, nema znakova inteligencije, mada ume da iskazuje određeni instikt za preživljavanjem, tako što menja staništa, ali i to ne radi na inteigentan način, nego očigledno i vidljivo golim okom, mada svakako mu uspeva, zbog regiona u kom to radi i koji ne napušta.

Organizam je poznat po tome da isisava svakog domaćina do maksimuma, lagano mu se uvlačeći u bulju, koja je generalno njegovo prirodno stanište, a iz bulje svog domaćina osipa neku iritantnu mlaku bljuvotinu po onima za koje smatra da su rivali njegovoj domaćinskoj guzici.

Kada dođe momenat da promeni sredinu u kojoj obitava, vrlo brzo prelazi u bulju novog domaćina, onog na koga je bljuckao iz bulje prethodnog domaćina, pa nastavlja da se bavi isisavanjem svega vrednog, što mu je primarna funkcija.

Nauka i dalje nije utvrdila zbog čega izuzetno uživa u novogodišnjim rasvetama, mada pretpostavlja se da je kao mala mrlja sline često maltretiran baš uoći novogodišnjih i božićnih praznika, pa sada pokušava tako da se oslobodi trauma.

- Gospodine Đilas, najzad ste na izborima pobedili "Onoga čije prezime ne smemo spominjati ukoliko spominjemo i reč peder u narednih 7 minuta". Kakav je osećaj?
- Osećaj je predivan. Iako smo ustvari mi svi drugari, tako da neće biti revanšizma, želim samo da istaknem......PLOK......AU! OP OP!......KHM....
- Gospodine Đilas da li ste dobro?
- Da, da jesam. Samo sam osetio nešto kao....kao da mi je nešto....ušlo u dupe da prostite...da, da....sećam se.....Vesić....Goran Vesić.
- Gospodine Đilas, da li ste dobro?
- Odlično sam. Ne mogu više ja da pričam umesto mene će pričati moja guzica.
- Gospodine Đilas!?
- PLJUC PLJUC....prethodna vlast....BLJUV PLJUC....

Komentari

Vukajlija neé postojati od Nove godine, kopirajte svoje definicije negde.

Ova definicija će to samo ubrzati, jeste li svesni toga?!?

Botovski minus.

Gde je salata u mom sendviču?....khm.....Vukajlija zbog ovakvih definicija trebalo bi da se transformiše nazad u sajt za zabavu, a ne u javno glasilo Tajkuna!

Čuo sam priču, ne verujem da je istinita, ali čim se o njoj priča onda ima tu nešto - da je postere izmislio Dragan Đilas.

Čuo sam priču, ne verujem da je istinita, ali čim se o njoj priča onda ima tu nešto - da je postere izmislio Dragan Đilas.

Elementi bivše vlasti svakako rukovode ovim sajtom. Znaju li ovi što su pisali ovo da je Vesić jedan od kandidata za Nobelovu nagradu za mir, kao i hemiju, a i književnost?

Ti si bivši žuti (za one koji ne znaju) i izmišljaš. Nominovan je samo za ekonomiju.

grohotom se smejem brate nisi normalan
dajte ovo u odabrane