Prijava
   

Goranče

Goranče se ustvari zove Ivan, al ipak uz njega ide ime Goranče ko sadnica uz mladoga gorana. Goranče je dobar komšija, fenomenalan drug, blagočestiv čovek, bogougodnik u biti svojoj. On odiše nekim sfrjotizmom uredne frizure i valjanošću bogdan diklićevckog tipa. Ne moš mrzeti Gorančeta mada se možeš sprdati s njim ali onako drugarski. Goranče je trezvenjak, i treniro je rukomet dve godine, ima devojku Ivanu umetničkih sklonosti koja je krštena u Vraćevšnici onomad. Fino čeljade. Goranče i Ivana su se skoro verili i planiraju zajednički život. Njihova slika biće na koricama biologije za šesti razred zajedno s bebom Anetom.

Goranče je kvadrat i osnova, ćelija društva, on je ukotvljen i na zemlji čvrsto stoji, znak bik, boja smeđa brkova, element drvo za gradnju, miriše na lajsne, skil: dobroćudnost, omiljena nacija: bušmani. Parket premazan, zidovi pod libelu, jedno pivo s majstorima, pošten, nikad uvošten, aj Goranče da pomogneš ajd samo da se presvučem.
Jedini problem je što ovaj svet nije baš za gorančete al da vidiš ipak, Goranče se, sa svojom strpljivošću, dobrotom i realnim ciljevima nekako i iskobelja, za razliku od suviše pametnih sarkastičnih prezirača gorančeta, govančeta, koji su umislili raskovljnikovštinu pa besno udaraju u tastature izbrisanih slova.

- Ako ništa drugo, Goranče bar mami neki bezlobiv osmeh na licu...
- Hehe izmamim ti mami osmeh. AHAHAHA
- E to ti pričam.

Komentari

Vrlo osvežavajuće pisanije je ovo tvoje.
F5ovano :P
PLUS

Goranče ti kaže hvala. Inače goranče stvarno postoji i nije ivan al nisam mogo se setim kako se stvarno zove

ma predivno. najbolje kad su braća, goranče i dejanče, godža i dejdža.

A preko puta njih milanče, pa odu zajedno na poljanče da igraju lopte. Pa posle ulove i šaranče i uveče pijanče i тавьче на гравьче

pa ti možeš celu grupu da opišeš...

Очу й той на бьлгарски пощто управо открих да имам бугарски на телефонат

Dobro ajd makedonski. Stani be neje loš ovaj bugarski dao mi sad jednu ideju

imam druga odraslog u bg, iz kumanova. kad je ljut samo makedonski priča. a ja ništa ne razbiram.

Kaže se ič ga ne razbiram:)

Kaže se ič ga ne razbiram:)

Saraniše mi pasuljka, pu! I to dok sam tamo piso komentar. Al neka, izniknuće klica! Nego što ti Kaunte ne voliš akcente, pa još šalješ Bulgakova na mene? Surovo je to

Prosto ponekad imam to nešto sadistički. I ljudi pate. Posle mi bude žao

da mi oživiš pasuljka i kaunta pride da voskresneš