Prijava
   

Gorica Nesovic i onaj drugi

Dva za sad najpopularnija radio voditelja koji se nakenjaju ujutro i dan ti stvarno bude bolji.

Komentari

"Onaj drugi" je Dragan Ilić

Dragan Ilić, čisto informativno :)))
+

Dao sam palac gore za duhovitu i kratku defku... al voditelji mnogo kenjaju, brate, jebeš dan koji započne njima. Biće dobro ako te ne zgaze kola...

Znao sam da je Daragan , al nisam znao prezime.I garant trza na debelu al samo da joj muz ne sazna.

E da te čuje Dragan hahahha

Ma ticu garant su procitali.........samo cekamo naslov u novinama "Gorica Nesovic Zrtva Porodicnog nasilja potrazila utociste u sigurnoj kuci Dragana Ilica".....................Najnovije "Dragan ilic voditelj radio emisije B92 menja veru , da bi mogao da zivi sa dve zene"..............iz poverljivih izvora.

+ samo za "onaj drugi". Debela kenja toliko da ce nova komunalna inspekcija prvo njoj da kuca na vrata.

Jericho opet kenja! Gorica nije debela nego elegantno popunjena. Zaljubljen sam u nju do ušiju (i dalje od ušiju) i ne dopuštam da se tako priča o njoj. Nadam se da ću je jednog dana oženiti, uz božju pomoć. Kenjaju oni koji kažu da njih dvoje kenjaju.
Naravno, ti što si se najeo pasulja, pa se od toga nadimaš, dobio si plus za defku, ali posle ovog komentara bićeš, što kaže Peđa, obavešteniji: Gorica je moja komšinica, živi na Zvezdari, stotinak metara od moje zgrade i, ono što je najvažnije - NIJE UDATA. Tj. razvela se od muža (ima jedno desetak godina) i ima sina tinejdžera.