Prijava
   

Gospodin ugledni građanin, borac protiv legalizacije marihuane

On je sredovečan čovek uveren da je u službi naroda. Inspektor verovatno ili neki redovni profesor sa katedre pravnog fakulteta. Izrazito je patrijarhalnog vaspitanja i shodno tome verovatno i član neke stranke iz desničarskog bloka. Ne pije, ne puši, posti sredom i petkom, ne duva, ne prejeda se, ne traži suprugu ni oralno ni analno zadovoljavanje, jednostavno arhetip seronje koji nije nikad znao za dobru zabavu te iz sve snage pokušava da spreči i druge u tome.

A: Dobar dan gospodine, sprovodimo anketu, pa da vas pitamo, šta mislite o legalizaciji marihuane?
B: To treba da ostane zabranjeno. Video sam ja te reklame. Deca popuše džojnt pa posle pređu na met, pa na heroin i umru. Da ne zaboravim da mi je izvesni doktor Lamač Kapi, svetski priznati stručnjak za oralnu skatologiju sa klinike Palamar u Turskoj, nakon opsežnog i višegodišnjeg istraživanja baziranog na apsolutno ničemu, saopštio da je marihuana štetna. I da ne zaboravim, pored toga što sam član Laguninog kluba čitalaca u kojem ove nedelje raspravljamo o Đokovićevoj knjizi ''Serviraj za pobedu'', volim popiti sa mojim prijateljima jednu čašu vina nedeljno uz barenu ribu i šargarepa pire i uz to poslušatu po koju pesmu Bilje Krstić, pa ko hoće sa nama na ručak ove nedelje neka me kontaktira.

Komentari

ne trazi SUPRUGU ni oralno i ni analno?
platonski furundzija skk

Objasnio si!
+++

Лома јеби га.... Отворише тему неку, па ми дошло да бацим нешто....

Да не заборавим да ми је извесни доктор Ламач Капи, светски признати стручњак за оралну скатологију са клинике Паламар у Турској, након опсежног и вишегодишњег истраживања базираног на апсолутно ничему, саопштио да је марихуана штетна.

Ovo je težišni deo definicije. ##smejanje## + + +

neka taj ugledni građanin izje malo gomna
+