Prijava
   

Gospodsko kihanje

Kihanje bez stavljanja ruke na usta.

- Jer šta je gospodština nego realno sagledavanje situacije te djelovanje po donešenom zaključku, najčešće u svoju korist i korist sebi bliskih ljudi, ali samo ako nam moralna stana naše ličnosti to dozvoljava. To važi ako ste ispravna osoba i donosite zdravorazumske zaključke.
- Još veći level gospodštine je svjesno djelovanje mimo svojih PRIMARNIH interesa ALI IPAK u interesu npr. osvajanja sisate micike ili kakvog hedonističkog užitka koji će imati dugoročno blago-negativne posljedice. To je ok samo ukoliko imate istančan osjećaj za tananu granicu pretjerivanja ili ukoliko ste prirodni gosn i propadanje nije poznato vašim genima. To je kao neka polu boemska gospodština: jebo si, opijao se, slušao Tom Waitsa i glumio Bukowskog hodajući tri dana go sa nekom ribom po stanu, ali si osto sužanj bez love nakon par dana.
- Najveći nivo gospodštine bi bio hladnokrvno samouništenje za dobrobit drugoga, koji to nikada ne bi saznao. Ali to je već zajebani metafizički level, nedostupan sužnjima materijalizma.
- Dakle gospodština nije: dobar dan, doviđenja, izvolite prvi, ali je i to neophodna stavka. To bi značilo da seljaštvo nije gospodština. Gospodština je otvorenost i iskakanje iz normi, ali samo onih normi koje su štetne i za koje utvrdimo da su štetne ukoliko svojevoljno i gospodski u jednačinu ubacimo i logiku. Po principu: ako neko vodi pit bula trotoarom na povodcu od metar i nadomak ste čeljusti balave životinje, skonićete se metar i pol na travnjak i izbjeći svaku mogućnost kontakta sa zvjerkom, poprijeko pogledati vlasnika i odšetati zadovoljni svojim smislom za samoodržanjem.
- Jedan gospodin koji je svjestan da kihanjem izbacuje viruse i bakterije iz tijela, neće staviti ruku na usta jer će ih tako vratiti u svoje tijelo koje želi da ih se riješi. On će kihnuti sa strane sa izbačenom glavom napred da se brzim korakom udalji unazad nakon kiha, potpuno neopterećen posmatračima i bontonom. Ukoliko je u društvu naćiće kihoupijajući ćošak i materijal i kihnuti u njega i naknadno objasniti ljudima o čemu se radi. Znači ako vidite nekoga da kiše iz stava ski skakača na pola skoka sa rukama na leđima, uskliknite: GOSPODIN!

Komentari

I to još očekuje da mu kažeš "Vi kihnuste?" da može da ti odgovori "Vi primetiste!" sumpor ti žeženi jebem!

Šta napisa, možda sam trenutno zaglupio ali ne vežem nešto

Ma čuo sam negdje da je to kao po bontonu nekom, kad neko kihne ti ga upitaš "Vi kihnuste?" a on odgovori "Vi primetiste?"

to je možda neka hard core ingliš verzija, plemstvo i ta priča

Instiktivno odustadoh od čitanja primera. Previše za moj pospani mozak.
No kad već mlataraš po nobl garnituri, smelo bih dodala da će se raja, u sličaju preke potrebe za finoćom, odati prislanjanjem desne šake na usta.

majovice kakva je to pospanština ujutro kad se ustane, jel nemaš dormeo

Opa, žvakica, a.. ono, za ovog debilka govnojeda prslog od silnih knjižurina, i neka bakuta tipa majav je premija, dečko je definicija nelorda