Prijava
   

Gotham City, Metropolis etc.

Gradovi u kojima se kriminal jednostavno ne isplati, ali tamosnji losi momci kao mutavi i dalje nastavljaju.

Pocinje film crtani sa Batmanom/Supermanom, dvojica pljackaju banku, beze i zadovoljno se smeskaju. Dolece jedan od dvojice gore pomenutih i
kvari im 3 palme za dve bitange i ribicu...

Komentari

Бетмен је бог отац.

E ali zato se radnja Spajdermena dešava u NYC, i on je zato bolji od ostalih superheroja, jer ima posla sa donekle pamentijim krimosima, jer se u stvarnom životu kriminal isplati.

Спајдермен? Пхех. Његови противници су смешни у поређењу са Бетменовим.

Molim! To samo govori da nisi čitao stirpove nego samo gledao filmove. U filmu, i Supermen i Betmen imaju šiti protivnike.

I da te podsetim, BM i SM nemaju nijednog protivnika koji je fizički ojačan, sve sami obični ljudi. A pogledaj ko su Venom, Carnage, Rhino, Tombstone, Sandman, Electro....

Не, видео сам само пар филмова и мислим да су тешко срање. Такође, Спајдермен је класични клиначки суперхерој са супермоћима и глупостима, док је Бетмен много дубљи и бољи стрип у сваком погледу. А Бетменови непријатељи су много луђи и готивнији.

još jednom pokazuješ da nisi čitao nijedan strip. :) ne umanjujem ja betmenov značaj, ali samo kažem da filmovi NISU PRIKAZALI NIJEDNOG SUPERHEROJA KAKO TREBA. Mislim da je Spajdi sa pravom svrstan u isti rang sa BMom i SMom. Treba da pogledaš npr kakav je Green Goblin iz '60 godina, ako si voleo Džokera, Gobi je objasnio!

samo kažem da filmovi NISU PRIKAZALI NIJEDNOG SUPERHEROJA KAKO TREBA

Слажем се.

Прочитао сам више кила стрипова. Спајдермен ми је њесра, док је Бетмен стварно ћале. Пази 'вамо: Ра'з ал Гул, Талија ал Гул, Џокер, Харли Кин, Килер Крок, Пингвин, Вентрилокист и Скарфејс, Мед Хетер, Скеркроу, Ридлер, Мистер Зез, Хаш, Харви Дент, Бејн, Џулијан Деј, Клејфејс, Соломон Гранди и још тона ликова. Ови Спајдијеви су много геј у поређењу са овом екипом.

Betmen je strip za odrasle, i mnogo je ozbiljniji zato sto nema super moci kao ova dvojica. Uostalom, kada Betmen pocne da pravi mnogo frke u jednoj epizodi, Stejt Dipartment salje Supermena da resi problem. To su neki stripovi koji su se skoro pojavili kod nas(uzimao sam iz biblioteke), kada se Brus Vejn vraca iz penzije, i opet oblaci kostim Mracnog Viteza.

Mislim da ''Ultimate'' edicija Marvelovih likova jako dobra. Nije uopšte za klince verujte.