Prijava
   

gotičarke

Germansko pleme srednjoskolki koje vodi poreklo iz Skandinavije. Vekovima je opsedalo Rimsko carstvo, dok konacno nisu dovele do njegove propasti.

Vecito nose crno i to takvu odecu da izgledaju kao vestice. Mnoge se izjasnjavaju da su hardcore (sifra za pozer). Slusaju muziku koja u stvari nije muzika, al ko ce se svadjati s prokletom vesticom, pogotovo posto su srusile Rim???

Komentari

Делимично си у праву. Већина готичарки су дебеле и истриповане рибе које трипују да су вампири и које се облаче као неки авети или курве али има оних које просто зраче елеганцијом, шармом и стилом. Оне су нажалост у мањини. Не оцењујем.

ni ja ne ocenjujem, zbog generalizacije. sebe nikada nisam svrstavala u goticarke, ali kad bih morala negde da se svrstam, to bi bilo to. daleko od toga da sam debela, da furam samo crno i da izgledam kao vampir. tvoja greska je sto nisi odredila granicu jer i u jednoj subkulturi ne lice svi jedni na druge. ovo je dobronamerna kritika i upravo zbog toga i ne ocenjujem :)

aman ljudi, pa ovo je zajebancija! naravno da znam da nasu sve takve. ali namera mi je bila da parodiram goticarke, da sam pisala o njihovim podvrstama, to bi bio esej, a ne ova glupost.
prestanite da shvatate vic ozbiljno.

Kaze se gotichmarke.Ja kontam+

Iskreno, Miki, nije očigledno da je vic...
Mislim... da je ovo normalan svet, bilo bi očigledno i bez spaljivanja Rima, ali pošto sam se naslušao ovih mišljenja od ljudi... koji zaista tako misle... onda mi jednostavno nije smešno.