Prijava
   

gotik

Gotik je muzicki pravac a i nachin razmishljanja tj. deo metala (Gothic Metal) a moze biti i kao deo roka (Gothic Rock) a i panka (Gothic Punk)a i elektronike (Electro Gothic). Gotik se izdvaja po tome sto "metalci" koji slusaju gotik ne vole da nose majice sa bendovima, vole somot, crvenu (i bordo) boju i crveno vino (posto se vecina njih tripuje da su vampiri iz srednjeg veka) kapute i crne suknje.
Devojke se razlikuju po tome sto su debele krmache koje kako bi imale izgovor da nose suknje kojim prikrivaju svoju predebelu guzicu kao slusaju gotik muziku.
Inace gotichari u vecini ne veruju u Satanu (za razliku od njihovih srodnika dum i blek metalaca) ali nadju se koje debele krmache, koje se gube da su veshtice jer i tako izgledaju, da veruju.

Komentari

hahaha, so true (=

Devojke se razlikuju po tome sto su debele krmache koje kako bi imale izgovor da nose suknje kojim prikrivaju svoju predebelu guzicu kao slusaju gotik muziku...

... ali nadju se koje debele krmache, koje se gube da su veshtice jer i tako izgledaju, da veruju.

Sjajno! :D

verovatno je ovo pisala neka velika fensercina..bez uvrede..

mislim da si ti video ukupno dve gotičarke u životu i da su ti navukle neke žešće traume.-

@ophidia:slazem se sa tobom potpuno...

i mislim da su te silovale :)

ma neeeeeeeeee :)

ma jok, nisu mu dale i sad im se sveti preko tastature, a posle će da skokne na neki porno-gotik-big-ass-sajt da malo utopi tugu :D