Prijava
   

Gotov je!

Tako su jurili Slobodana. Tako jure predsednike mesnih zajednica. Tako konstatnujemo bolan i neminovan poraz neprijtelja ili smrt vepra kad ga koljemo. Izgovara se proročanskim glasom sa, namerno, nevešto prikrivenom srećom.

-Doktore, da počnemo reanimaciju?!
-Nema potrebe. Gotov je!

Oktoberfest Vukajlija 2018

Komentari

odličnosvakačast +

шта је овде прељепо? брутални просек.

Hahaha a idi bre vise s tvojim identitetima :)
Preljep prosek ;D

Nije loše, samo ja izgleda nisam razumeo suštinu festivala.

Svi objašnjavaju slogane, a ja sam skapirao da treba osmisliti nove ili parodirati već postojeće slogane, a ne objašnjavati ih.

Profe?

Piše "volja vam je šta i kako". Ne znam kakva su Profova očekivanja, ali puka parodija je popriličan zicer (ali je haha), objašnjavanje i primena u svakodnevnom govoru nešto manji zicer (ali nije haha). Osmišljavanje novog slogana (da se ne oslanja ni na jedan postojeći) je nešto što će svi da izbegnu, ali bi možda bilo najbolje za takmičenje, pod uslovom da su pravila to zahtevala.

Očito nisam pažljivo čitao. Hvala na iscrpnom odgovoru.

Pravila ponekad previše ograđuju autore te se odlučih na "volja vam šta i kako". Potpuno se slažem da Agilnim a i moj lični ukus na takav način gradira nastale defke:

Ok - parodija
Odlično - primena u slengu
Sjajno - Novo i primena u slengu

Naravno, sve zavisi i od veštine definisanja, otud i slobodniji pristup zbog onih, uz dužno poštovanje, manje veštih autora:)

E, a baš sam hteo ovu def da nahvalim na temi :)