Prijava
   

gradiliste

Mesta na koje bi trebalo poslati sve one majmune koji vise po teretanama.Na gradilistima bi mogli da izvezbaju svaki misic,a usput bi bili i korisni,a neki bi i zaradili.

Cudi me da se niko nije setio da organizuje tu besposlenu omladinu,koja gubi vreme po smrdljivim teretanama,da rade nesto sto bi bilo zaista korisno za drustvo,a i za njih,posto zavisno od pozicije na kojoj rade,mogu da prirodno vezbaju odredjene grupe misica i jos da budu korisni?

Komentari

Kako se niko nije setio? Hitler i Staljin su bili poznati po tome. A i kod nas je bilo omladinskih radnih akcija, celokupna infrastruktura SFRJ je izgradjena na njima.

A što onda one majmune što treniraju fudbal ne pošalju da ganjaju zečeve po šumi, pa da bar rade nešto korisno? Ovako samo trče k'o blentavi za loptom. K'o da su, Bože sakloni, sišli s uma...

A što onda one majmune što treniraju fudbal ne pošalju da ganjaju zečeve po šumi, pa da bar rade nešto korisno?

Ej ti pazi šta pričaš :)
ja mislim da im je bolje da ostanu u teretani, da ne smetaju onima koji hoće da rade i da nauče
neocenjeno

zato što ti iz teretane mogu da rade aktivno pola sata (dva sata sa odmorima), nema ogledalo, a i 200kg iz benča baš i nema neku korisnu stranu na gradilištu...

Majmuni koji idu u teretane su latentni homoseksualci,koji uzivaju da gledaju jedni druge i da se dive "definicijama".Sve takve bi trebalo u Vincu da lopataju djubre na deponiji!

Studiram, radim honorarno, imam devojku i drustvo, i pored toga idem u teretanu. Nadam se da nisi mislio na mene. Ne pljujte unapred, nisu bas svi iz teretane beskorisni.