Prijava
 1.    

  Guarana na svadbi

  Retka pojava koja se može sresti samo na šminkerskim svadbama, gde je domaćin hteo da ispatne "džek" i napoji svatove pićem kojim na ostalim svadbama nisu bili napojeni. Samo postoji količinski problem, naime koliko god tog kiselog napitka da "navuče" biće malo i nestaće pre nego što konabari iznasu prasetinu. Istina je da se sa guaranom može i govno popiti, ali ljudi nju piju dok se ne useru(bukvalno, jer u velikim količinama izaziva dijareju). Samo maži majkane, sa votkom, pelinkovcem, rakijom, vinom i pivom...ma i u sarmu naspi malo-znaš kakva bude! Kad nestane iste svi koji su popili već po 7 komada, pljuju po mladoženji što je tako malo navukao pa im sad pelinkovac gorak, a rakija odviše ljuta. Na kraju mladoženja ispadne i škrtica i pomodarki šaban, a svatovi 'alave svinje jer su popili popili 300 komada za 4 sata.

  Sutra posle celodnevnog proliva, bolova u želucu i problema pri jelu, jer gledji na zubima više nema, jebu "knjazu Milošu" sve po spisku, jer ih je eto ti sad-razboleo!

  Krivi ste sami jer ste se previše zaulareno drželi one narodne "šta je džabe i bogu je drago". Sad znate da ništa nema za džabe!

  MOJITO! NO SLEEP!