Prijava
   

Guarana na svadbi

Retka pojava koja se može sresti samo na šminkerskim svadbama, gde je domaćin hteo da ispatne "džek" i napoji svatove pićem kojim na ostalim svadbama nisu bili napojeni. Samo postoji količinski problem, naime koliko god tog kiselog napitka da "navuče" biće malo i nestaće pre nego što konabari iznasu prasetinu. Istina je da se sa guaranom može i govno popiti, ali ljudi nju piju dok se ne useru(bukvalno, jer u velikim količinama izaziva dijareju). Samo maži majkane, sa votkom, pelinkovcem, rakijom, vinom i pivom...ma i u sarmu naspi malo-znaš kakva bude! Kad nestane iste svi koji su popili već po 7 komada, pljuju po mladoženji što je tako malo navukao pa im sad pelinkovac gorak, a rakija odviše ljuta. Na kraju mladoženja ispadne i škrtica i pomodarki šaban, a svatovi 'alave svinje jer su popili popili 300 komada za 4 sata.

Sutra posle celodnevnog proliva, bolova u želucu i problema pri jelu, jer gledji na zubima više nema, jebu "knjazu Milošu" sve po spisku, jer ih je eto ti sad-razboleo!

Krivi ste sami jer ste se previše zaulareno drželi one narodne "šta je džabe i bogu je drago". Sad znate da ništa nema za džabe!

MOJITO! NO SLEEP!

Komentari

Не сери да неко сервира Гуарану на свадбама...?

Хахахахахахахаха

Ма курац конобари попију пола док дођу сватови!!!

И ред бул такође