Prijava
   

Gubi se ko predmet

Konstatacija široko rasprostranjena u sudovima svake nadležnosti našeg pravosuđa. Istog onog koje kao osušena dojka surogat majčice na bradavici hrani horde trinaestih prasića parnično nam i deliktno izuzetno nadahnutog naroda, te se broj postupaka množi po jednačini istovetnoj onoj za krucijalni plan reprodukcije velike Albanije, za razliku od rešenih koji ugledaju svetlo pravnosnažnosti retko koliko i samoupravni organ zadužen za oplodnju budećeg pripadnika pravne mašinerije u mesecima pred polaganje pravosudnog.
Spojmo to sa nenadahnutom administracijom loše obučenog kadra u voziću gubljenja i nalaženja, dolaženja i nedolaženja besmislene birokratije, i pravo je čudo kako uopšte pravda dobi epitet spore, ali ipak dostižne.

-Milkice, gde je onaj šuntavac od domara?
-Pojma nemam, taj ti se gubi ko predmet.
--------------------------------------------------------------------
-Oš me ti jebat gde treba il' jok, kukavče?
-Što, bre ženo, viš' da guram ko mutav?
-Izbode mi karlicu ko kalibri, blesavo ti sunce jebem, vr'ćaj to na gore, gubi ti se rilica ko predmet iz pisarnice, oš me pretvorit u švajcarski sir?!

Komentari

Uh! Ovo kao da je u jednom dahu napisano!

Toliko detalja... Baš dobra, masna defka, a izraz upotrebljiv.

Odlična defka, a kad sam video posle plusa ko ja autor, nisam se iznenadio u smislu kvaliteta defke, već što dočekah posle godinu dana Apofisa nešto da napiše.

Stvarno izgleda kao momenat savršene inspiracije. +

Jest', uhvati me inspiracija, samo da vas pozdravim sve. :)

Фест опис, израз у честој употреби +