Hack'n'Love

DjGaMeR 2009-12-05 17:27:56 +0000

Veoma zanimljiv momenat kada poredimo hakovanje sa ljubavlju.

-Hakovati kompjuter je teško,ali nečije srce još teže.
-Hakovao sam mnoge kompjutere,obarao mnoge sajtove,vodio virtualne ratove,ali tvoj Security Sistem je tako jak i savršen da...da je to najveći izazov u životu jednog hakera.
-Ja sam virus,a ti anti...uvek me strpaš u karantin,ja u njemu tugujem i strepim dal ću biti obrisan,retko kad oslobođen.
-Zašto uvek kad želim da ti priđem,slučajno pritisnem Backspace?
-A Zašto uvek kad sam u tvojoj blizini,imam šta da kazem,ali nemam Enter?

8
51 : 6
  1. ti si se bas zaljubio,a? :D

  2. Nisam,samo ti se cini,ovo je samo definicija. ^^

  3. aaaa ja wolim hakere i ja cu u buducnosti piti haker hakerka kako god wolim da nanosim stetu drugima keke +

  4. I ja wolim hackere, narocito one sa sisama LOV3 ^^ +

  5. a ona o zaljubljenosti? :)
    vooliis jee :)

  6. a ona o zaljubljenosti? :)
    vooliis jee :)

  7. ...paaaa sad...ne staj mi ranu...princess...zaljubio sam se,a da je volim...to ce samo ona saznati jednom,necu ovde...ipak je ovo Vukajlija,a ne ispovedaonica

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.