Prijava
   

Haker i krsna slava.

Dobro nam se ulogovali naši gosti. Danas je velik i dan za naš sajt, i kum je tu. Pa kume, da downlod-ujemo po jednu ljutu, sad će i otac McAfeeje da dođe da o(u)čita jednu antivirusnu molitvu, pa da update-ujemo koju staru priču. Slavljenik krajičkom oka skenira kuminu figuru. Šeretski nabacuje :), i pop up-uje levim okom kumi (namiguje) A evo ga i otac McAfeeje je stigao, ljubim ruke oče McAfeeje. Otac Mcafeeje download-uje jednu ljutu, i kaže: Dobra. Koja je verzija?
Oče McAfeeje 2003 SP 3 ( nije servis pak 3, već srpska prepečenica, iz trećeg kazana)
Otac McAfeeje počinje molitvu, prisutni ustaju oko stola, na kojem se ispred svakog gosta nalazi po jedan laptop. Prisutni drže kažiprst desne ruke na enter-u.

Slava svetome Nortonu i AVG-u i presvetom Kasperskom. Pomiluj nas sveti Gejtse, i ne pošalji nam bagove na naše prisutne. I kada si stvorio prvi kompjuter, rekao si da onaj ko za jedan od njih sedne, večito će za njime sedeti, i u ekran piljiti, download-ovati filmove, visiti na čatovima i sajtovima. Pomiluj svevišnji i nesretnu braću, što na svojim kompjuterima imaju Linux i mekintoš operativne sisteme. Enter
Svi ulogovani: Enter

Onaj ko ovo sada čita, možda i ne doživi te dane, ali ovo čudo nam polako postaje život, a ko zna, jednog dana možda i bude kao što je gore izmišljeno. Enter i vama Vukajlijaši.

Komentari

Izvinjavam se svima od kojih sam dobio ovu ideju za priču. Ako sam nešto i plagirao, ne zamerite.

Извињење НЕ прихватам без кесице бомбона.

psv, nije bitno čak i da si prekopirao odnekle, što verujem da jesi:), ali je ok fora i nije je bilo na vuki, mislim ima neke kao molitve ali ovo je drugo
stoga, od mene++

Nisam je kopirao. Znam da se negde često koristi umesto amin, i na to sam samo mislio.

ma ok, ti si pametnica:)
a dobro si je sročio, nema šta

Bravo , bravo brate ,bas si me potsetio na stare dane avga - nortona i sveg ostalog :) ++++

++++++++++ enter!

Ovo bi pre bila script kiddie slava. Pravi hakeri ne koriste Windows, tako da nemaju potrebe za antivirusom. E da, i haker smatra Billa Gatesa priucenim majmunom, a ne bozanstvom.

Ako, ako, nisam toliko zaluđen sa tim šta pravi hakeri rade, vidim ti jesi, i stvarno mi je žžđao zbog toga.

Nekih godinu dana sam bio zatucani script kiddie, zanimao sam se za hakeraj i koristio tudje alatke, uglavnom trojan backdoor i nukere za pravljenje haosa. Posle sam se opametio, presao na Linux, naucio da programiram i sada razvijam svoje alatke za hakeraj.

Jesi išao nekada na pecanje? Ja sam godinu dan pecao sa nekim kineskim štapovima, a onda sam nabavio silstar i dam štapove. Uskoro planiram da kupim sebi svoj prvi šimanov štap. I rešio sam sam da pravim varalice za štuku. Mislim da sam se opametio!

Isao sam na pecanje pre neke 4 godine.

Nekih godinu dana sam igrao mali fudbal na livadi pored kuće sa ekipom iz ulice, a onda smo prešli da igramo fudbal u balon na Limanu kod doma zdravlja. Jebo mater jest dobro :)