Prijava
 1.    

  Haker i krsna slava.

  Dobro nam se ulogovali naši gosti. Danas je velik i dan za naš sajt, i kum je tu. Pa kume, da downlod-ujemo po jednu ljutu, sad će i otac McAfeeje da dođe da o(u)čita jednu antivirusnu molitvu, pa da update-ujemo koju staru priču. Slavljenik krajičkom oka skenira kuminu figuru. Šeretski nabacuje :), i pop up-uje levim okom kumi (namiguje) A evo ga i otac McAfeeje je stigao, ljubim ruke oče McAfeeje. Otac Mcafeeje download-uje jednu ljutu, i kaže: Dobra. Koja je verzija?
  Oče McAfeeje 2003 SP 3 ( nije servis pak 3, već srpska prepečenica, iz trećeg kazana)
  Otac McAfeeje počinje molitvu, prisutni ustaju oko stola, na kojem se ispred svakog gosta nalazi po jedan laptop. Prisutni drže kažiprst desne ruke na enter-u.

  Slava svetome Nortonu i AVG-u i presvetom Kasperskom. Pomiluj nas sveti Gejtse, i ne pošalji nam bagove na naše prisutne. I kada si stvorio prvi kompjuter, rekao si da onaj ko za jedan od njih sedne, večito će za njime sedeti, i u ekran piljiti, download-ovati filmove, visiti na čatovima i sajtovima. Pomiluj svevišnji i nesretnu braću, što na svojim kompjuterima imaju Linux i mekintoš operativne sisteme. Enter
  Svi ulogovani: Enter

  Onaj ko ovo sada čita, možda i ne doživi te dane, ali ovo čudo nam polako postaje život, a ko zna, jednog dana možda i bude kao što je gore izmišljeno. Enter i vama Vukajlijaši.