Prijava
   

Halapljivost

Jako ružna osobina kod ljudi. Poseduju je podjednako oba pola i sve starosne grupe, ali je ipak izraženija kod muške rase. Halapljiv covek nema jabuku u ustima, ali još malo mu fali da dođe do cilja. Ne koristi čačkalicu, već novom hranom izguruje staru. Na svadbama, zavaljen u stolici, igra u ritmu kola, ne bi li svu hranu potisnuo, i krenuo u novu turu prejedanja. Posle slava, obavezno povlači kaiš za dve rupe. Jednostavno stoka.

- Ček da vidimo koga smo sve zvali. Dobro, Pera, Mika i Laza sa posla sa decom, svastika, kumovi, komšije, jebote zaboravio sam Radoja. On dolazi sa porodicom. Sine trči u pečenjaru, kaži da okrenu još jedno prase, ćero u prodavnicu po još sokova a ti ženo mesi još jednu tortu! Za malo da se obrukam!

Komentari

Први љус! Ха!

Sjajno! - za stoku halapljivu, a + za defku :)

Realno, slave i ostale svetkovine i jesu za dobar has - čak i domaćin voli kad se dobro najedu gosti. No, ova defka govori o onim ne baš poželjnim gostima koji, jebi ga, moraju biti pozvani, jer "takav je red".

Odlično napisana defka i za to ide plus.
"Nevidljivi minus" ide zbog podsećanja (nenamernog) na pojedine persone koje kao da su poslužile kao modeli za pisanje defke.

Zyclon hvala ti na iskrenim kritikama, neću ti se zahvaljivati pojedinačno da ne bih gušio komentare!

Kakav plus! Ko halapljiv nije Murinjo ga bije!