Prijava
   

halucinacija

Mnogoooo dobar osećaj (u slučaju da ti se ne priviđaju, mravi, korenje koje niče u sobi, lobanje, moljci i bube koje jurišaju da te izedu itd..) Nastaje usled konzumiranja opojnih droga, šizofrenije, paranoje i nama dobro poznatog alkohola! Većina nas, je prave čari halucinacije osetila u alkoholisanom stanju. Tada se obruč VC šolje drastično smanjuje, i nemoguće je pogoditi ga (ukoliko si muškarac), svaka devojka na koju nabasaš postaje tvoja, nekada se od jedne ribe naprave dve, ulice se često dižu i udaraju te u glavu, jezik sam od sebe nešto mrmlja... Žene najčešće kada su pijane haluciniraju prinčeve na belim konjima. Čuo sam da nije loša ni ona vutra, jedan moj ortak je preskako zaustavnu liniju na parkingu, kaže da je to bio neki kanal, pa da ne iskvasi patike. E oni koji puše trave,samo se smeju, i mnogo su druželjubivi ljudi, šta god ti njima rekao oni se smeju, nekad se čak i zaplaču od smeha. I ono šte se ušmrkava, i ubrizgava, i to nije ni malo zajebano, mada su ti za razliku od ovih botaničara zajebani tipovi i znaju da se potežu pištoljima, ako su ljuti, i mogu nekome da izbiju oko..

Vodimo halucinacije, a ne rat!

Komentari

Jeste da sam se dobro nasmejao dok sam čitao, ali ipak - zbog poruke koju ova definicija nosi. Droga nije, i nikada neće biti pozitivna stvar.

Watch Look, there's two women fucking a polar bear!

ma ova defka je halucinacija:) minus za primer, autora poštujem.

ма не мислим ја ништа лоше,наравно да дрога није позитивна ствар, напротив!

Pa minus je uglavnom za primer, a i u defki su halucinacije predstavljene kao pozitivna stvar, barem ja to tako shvatam...
@Corleone: poštujem ga i ja, kao i većinu drugih autora, samo što poštovanje nema veze sa tim da li ću nekome dati + ili -. Nisam pristrasan kada ocenjujem. Takodje mi ne predstavlja problem ni da nekome od modova zalepim minus, ako zasluže. Sve po zasluzi, a to što se poštujemo - to je druga stvar, i nema nikakve veze sa glasanjem.

Обатројица право зборимо, и сви смо у праву :)

Нисам ти ја много стручњак за те ствари. Најжешћи трип кад сам имао, то је било пре 3-4 године кад сам имао неку алергију од уједа, па сам попио антихистаминик Авил и отишао са екипом у парк да лочем. Е, кад сам после легао да спавам и пробудио се убрзо, много ми се ишло у вц. Проблем је био тај што око себе уопште нисам видео своју собу, него сам још увек био у парку. И тако сам отишао до првог дрвета да се олакшам...

@Jimmy Page: hahahahahahahahaha

@ Jimmy jbte - pa ja sam bio to drvo :D