Prijava
   

Hapšenje Ratka Mladića

Postupak koji traje već godinama i najverovatnije će biti završen prirodnom smrću optuženog od posledica duboke starosti. Međutim, ako se desi čudo da Ratko Mladić ipak bude uhapšen i odveden u Hag, paralelno sa tim će se sasvim sigurno desiti još nekoliko stvari.

1. Huligani će ponovo da popizde i demoliraju pola Beograda, dok će drotovi odustati od primene sile zato što im je to naređeno od strane očeva dotičnih propaliteta.
2. Boris Tadić i njemu slični će i dalje da veruju da ćemo posle toga ući u Evropsku Uniju, uz obavezan komentar da najoštrije osuđuju divljanje huligana na beogradskim ulicama.
3. Pri svom prvom obraćanju haškom sudu, Ratko Mladić će se samo osmehnuti i reći: "Gospodo, da mi nije pomogla holandska vojska koja je u Srebrenici bila u mirovnoj misiji, nikada ne bih uspeo da izvršim masakr za koji me optužujete da sam kriv! Jedina istina je u tome da ste krivi isto koliko i ja!".

Dakle, pošto nikome ne ide u prilog da Ratko Mladić ode u bajbok (naročito ne Holandiji), on će ostati slobodan čovek do daljnjeg.

Komentari

Imajuci u vidu nesposobnost nasih zandara, mislim da ce Ratko umreti prirodnom smrcu. +

Osim ako nije smršao, pustio bradu i počeo da se bavi nadrilekarstvom. +

Mare, mislim da to njemu uopšte nije potrebno. Njemu je dovoljno da sedi kući, gleda TV, rešava ukrštene reči i ponekad odigra partiju šaha.

2050. Hapsenje Ratka Mladic se nastavlja i ako ima 100 god. :D

Ali se holandsko mišljenje zaobilazi... Nema uticaja...
oprem-munem