Prijava
   

Hard Rock Cafe

Popularni lanac klubova, osnovan u Americi prošlog veka. Verovatno najveći paradoks u nazivu ovog kluba je u tome što osim gitara, gaća, čarapa, kaciga, rukavica, narukvica i ostalih predmeta poznatih ličnosti, nema ničega hard rokerskog. Na TV i radio Hard rok kafe, sa kojih se stalno emituje muzika u svim kafićima u svetu, stalno piči hevi metal tipa Britni Spirs, Šakire, Madone, 50 senta, Viledž pipl i slično. Najbrutalnije što se može čuti u Hard Rok kafe-u je Nating els metrs.

Komentari

Ali ta pesma i jeste brutalna... :D
Koliko sam samo puta pod šatorom razbijao čaše i flaše i glave uz Noting els matrz...
:D

U Hard Rock cafe-u ako razbijes casu, oni ti to naplate :)

IVL KAPITALISTS!!!!!!

Ма зипа геви метала, што би рекла браћа Руси. Ако ми верујете, ја тамо никад нисам био, мада у БГД оно што је било и не знам колико је репрезент. Тако, сад лепо да знам да и не залазим у фејкерско место :)

U Beogradu je to jednostavno bio kafic sa takvim nazivom i nikakve veze sa lancem Hard Rock Cafe, nije imao. Sve u svemu, Hard Rock cafe ti je mesto za pozere, slicno Stefan Braunu.

Hm... Pa sad, ja sam bio u Hard Rock Kafeu u Rimu, na ogromnim ekranima je naravno bila Hard Rock TV, i sećam se da su išli Quiet Riot - "Cum On Feal The Noise", a odmah zatim Ozzy Osbourne - "Bark At The Moon"...

Pa i ne slažem se u potpunosti sa definicijom. Ovde u Nišu imamo par rock kafića koji i opravdavaju taj naziv. Jeste da nisu ono baš hard-core rock kafići, ali ne valja preterivati ni u kom pravcu. Čime smo inače sve okruženi danas, sasvim sam zadovoljan i to što imamo.