Prijava
 1.    

  haški tirani

  švabski špijuni, zapadnjački govnari i šiptarske prikaze. ljudi iz senke, predstavljajući se pred svetom kao zaštitnici pravde, osnovali su sodomski kvazi-tribunal kao mesto gde će da iznose ratne neistine i bacaju ljagu na srpski narod. lažni proroci, okupljeni da iz pozadine upravljaju hagom i da svojim delovanjem unište srpsku istoriju, a u daljem procesu i da brutalno pobiju sve srpske velikane.

  sudije - američki plaćenici. živi kosturi, obučeni u konjušarska odela, a umotani u demonske plaštove, sa smešnim perikama i vampirskim protezama. imaju zadatak da se prikrivaju i ometaju srpske optuženike. međutim, konstantno sabotirajući odbranu i izričući kazne za nepostojeće vređanje suda, samo pokazuju svoje pravo lopovsko lice.

  svedoci tužilaštva - opet plaćenici. uglavnom pederaši iz amsterdama, propali fudbaleri iz psv-a, iliti gastabajterski drogeranti iz hrvatske. neretko su to i belgijske lezbe koje se predstavljaju kao invalidne samohrane majke iz rata u bosni, čija su deca navodno stradala od strane srpske vojske. sve vešti manipulatori potkovani da obeshrabre odbranu i bace optuženog heroja u blato pred očima javnosti.

  tužilaštvo - jadnici, sposobni jedino da prave lažne dokaze i skautiraju sve pogane kurve širom holandije i balkana kao potencijalne svedoke. bahata govna koja svaki potez optuženog iz života predstavljaju kao kršenje židovsko-ženevske konvencije.

  "istorija je matora kurva, pravda - mač u rukama prokletih vladara, a tribunal demonska aždaha, u čijim će raljama da stradaju svi pravi i poslednji srpski junaci"