Prijava
 1.    

  Headless Monks

  Novi monaški red poznat po izrazitoj disciplini i fanatizmu, razasut po svetu, mala elitna četa odabranih. Posvećeni kao Benediktinci, učeni kao Franjevci, biju kao jebeni Šaolin.
  Potpuno posvećeni poverenim im odeljcima sajta, provode sate u tihoj molitvi pokraj ekrana svog računara uvek oprezni, poste na hlebu i vodi, kako bi im ruka na mišu bila brza, um čist, a pravda u srcu. Telesna zadovoljstva ih ne interesuju, a fiziološke potrebe ne dotiču, dobro obavljen posao je njihova najveća sreća. Oni su budni 24 časa, san je potreba slabih, a oni moraju biti jaki i budni jer haos uvek vreba.
  Oni nisu uobičajena sorta koja sprovodi nužni globalni moderatorski fašizam, da se masa ne bi zatrtpala gomilom govana kad se dobacuje istim, da bi kakva takva diskusija i šizofreni red postojao u Internet raspravama. Ne, oni su fanatično posvećeni ziloti, jer je to feud njima lično poveren od boga, voljom božjom, a volja božja je da reda bude. I reda će biti! A ko opogani svete teme oftopicom i nečistim sapmom, biće smožden strašnom osvetom. Bog tako želi!

  -Ne razimem uopšte zašto je ''Cum covered sluts 3'' dobio tako slabu ocenu na Adult film databes-u. Jebem ti lebac, klinčadija upropasti nekada refereentan sajt.
  -Potpuno se slažem kolega, recimo remek delo kao što je ''Ass parade 4'' ima ocenu 6,7, a populističko đubre koa ''Big ass bitches 5'' preko 8. Sranje!
  -Ajde ljudi, taj sajt uopšte nije referentan, ja samo gledam godine, visinu, težinu glumica i koja ima silikone, jebeš rejting, to samo onako iz radoznalosti...
  - MOLIM VAS DA SE DRŽITE TEME A TO JE ''BLACK WHORES ON WHITE DICKS 6''! OFF TOPIC ĆE BITI OBRISAN! DEUS VULT!