Prijava
   

hejtovanje B92

Pojava slična hejtovanju Fejsbuka.
Sve teme na svetu su već viđene i dosadne - sem hejtovanja B92. Ovo je tema na koju svako ima nešto da kaže. Repertoar varira od žaljenja za danima kada je to bio medij za primer (premda je većina hejtera tada imala manje od 7 godina), do izjave kako je to jedini remetilački faktor u pokušaju Srba da se ujedine i time ostvare svoje vekovne snove o nadmoći nad čitavim svetom. Ukoliko na RTS vide prilog o višestrukom ubici, hejteri će ga sa zgražavanjem osuditi. Međutim, ukoliko se isti prilog pojavi na B92, revnosni hejter će ga dijagonalno ''pročitati'' i učitati da je taj prilog namenjen blaćenju svesrpstva od strane Soroša.

Komentari

Ovim si i samog sebe nadmasio!!!
Svaka cast! :)

Ima neke razlike u odnosu na facebook hejt - jer ti koji hejtuju facebook, oni i ne koriste njegove usluge, a b92 mozes da gledas, al' opet moras da hejtujes da ne bi ispao domaci izdajnik.

A sta reci, ako ne to da si ubo u centar? Tri bambija od mene.

;) zanimljiva konstatacija napisana na cirilici...ima i toga +

Dajem plus. Tačno je. Samo ostaje pitanje, zašto je to tako. Znaš ono ako ne može devojka sa selom... A i već je dosadno hejtovati U~92. Prvo smo se mirili, pisali deklaracije, onda je došla SEKA, a nije Aleksić... A posle takvih SEKA se sve ispretumba. Dakle
a) Ovi "evopejci" da ispune obećanja narodu. To što su im gazde švorc nije dobar izgovor.
b) Kad ovi tamo nisu više pri vrhu, da se okrenemo Aziji
c) Onda uspostavljamo jedinstvo ne samo sami sa sobom, nego sa slobondim narodima sveta. Ja sam pacifista - zalažem se za Srbiju od Pacifika.
U tim parametrima U~92 i nije presudno važan...
p.s. A koliki nam je Dow danas?