Prijava
   

Hemijska Analiza

Hemijski element: Žena
Simbol: Že

Atomska težina: Bolje ne pitaj!

Fizička svojstva: Uopšteno okruglog oblika, Proključa ni za šta, a može se i zalediti u bilo kom momentu; Topi se pri pravilnoj upotrebi!

Hemijska svojstva: Vrlo aktivan element, jako nestabilan. Izražava jak afinitet prema: zlatu, srebru, platini i dragom kamenju. Odlikuje se mogućnošću za apsorpciju velike količine egzotične hrane. Blago pozeleni u prisustvu boljeg uzorka.

Upotreba: Visoko ukrasna. Izuzetno dobar katalizator za disperziju bogatstva. Verovatno najmoćniji, poznati, agens smanjenja prihoda.

Oprez: Visoko eksplozivan u neiskusnim rukama.

_________________________________________________________________________

Hemijski element: Čovek
Simbol: Xy

Atomska težina: (100 +/- 50).

Fizička svojstva: Čvrst na sobnoj temperaturi. Lako menja oblik i veličinu pojedinih delova. Čisti uzorci se jako teško nalaze. Zbog starosti i rđe, stariji uzorci nisu u stanju da provode električnu struju, kao mlađi uzorci.

Hemijska svojstva: Pokušva da se poveže sa Že u bilo kom trenutku. Takođe teži obliku jake veze sa samim sobom. Postaje eksplozivan kada se meša sa De (dete) na duže vreme. Neutrališu se nalivanjem alkoholom.

Upotreba: Nije poznata. Možda dobar izvor metana.

Oprez: U nedostatku Že, ovaj element se brzo razgrađuje i počinje da smrdi.

Komentari

ako cika doca kaze, mora da je u pravu
+

Oou you... :blush:

Nemoj da se ljutis, al ja se obesim ako ovo nije CP.
Ozb, il' sam negde ovo procitala, il' sam sanjala da sam je procitala :P

Nemoj da se ljutiš, ali nije c/p, već obrada nečeg sličnog, što se do duše bazira na živuljkama. To mi je zapravo dalo ideju.
Kao ono Budućnost Evropske Unije ; svima izgleda poznato, jer zaista postoji jedna verzija toga! E pa moja je orginal! Ideja samo nije!

Budućnost Evrope, pardoniram!
P.S. Kad se besiš, da dođem da gledam?

Da te citiram: ''Liči''
Liči i C/P, nije isto! :D