Prijava
   

Hendlovanje stresa

Magična krpa kojom brišete potrebu da uništite enterijer u kome obitavate, izbijete zube komšiji koji u 7 ujutru pali cirkular, nabijete na kolac šalterušu kojoj počinje pauza za žvakanje masnog bureka ili presudite sebi kutijom bromazepana, jer vas je ona skotina opet prevarila.
Radnja koja vas teleportuje na neko divno mesto- Azurna obala, crnac koji vas hladi lepezom, dok pijuckate sok od ananasa i gledate u nebo.
Ribanje kupatila, sviranje usne harmonike, boćanje, gledanje pornića, svađanje sa Zezatorom na forumu. Izbor je na vama.

- Jelena, tri sata si u gradu, imaš li ti kuću?
- Ljubavi, sinoć si došao pijan kao ruski bauštelac kad primi mesečnu nadoknadu, povratio u hodniku, potom ugazivši u tu masu nedefinisanog agregatnog stanja, pao, srušio komodu, razbio sve u radijusu od 2 metra, podigao se, izvadio hiljadu dinara i rekao mi "Ali ovaj put da ti svršim usta". Ja možda izgledam smireno i zvučim staloženo, ali veruj da sam ti u glavi već tri puta odstranila sve ekstremitete uključujući i onaj polni, izvadila oči i odsekla jezik, a potom time nahranila nejaku štenad našeg rotvajlera. Sada kupujem peti par sandala i treću torbu. Tačnije hendlujem stres tvojom karticom, a sve zarad porodičnog mira i sumnjam da imaš nešto protiv.

Komentari

Уф, добра. Јелица ће да цркне од муке!

Ја купим себи нову графичку картицу када ме жена изнервира.

hhahahahha ja mislila Frenki piso ovo
Jebi mu bre mamu, tom nekom do poslednjeg centa.
Jesi li jevrejka il nisi jbt :P

Маро, за све паре сам хендловала стрес :)