Hendlovanje stresa

katija 2011-05-31 18:05:49 +0000

Магична крпа којом бришете потребу да уништите ентеријер у коме обитавате, избијете зубе комшији који у 7 ујутру пали циркулар, набијете на колац шалтерушу којој почиње пауза за жвакање масног бурека или пресудите себи кутијом бромазепана, јер вас је она скотина опет преварила.
Радња која вас телепортује на неко дивно место- Азурна обала, црнац који вас хлади лепезом, док пијуцкате сок од ананаса и гледате у небо.
Рибање купатила, свирање усне хармонике, боћање, гледање порнића, свађање са Зезатором на форуму. Избор је на вама.

- Јелена, три сата си у граду, имаш ли ти кућу?
- Љубави, синоћ си дошао пијан као руски бауштелац кад прими месечну надокнаду, повратио у ходнику, потом угазивши у ту масу недефинисаног агрегатног стања, пао, срушио комоду, разбио све у радијусу од 2 метра, подигао се, извадио хиљаду динара и рекао ми "Али овај пут да ти свршим уста". Ја можда изгледам смирено и звучим сталожено, али веруј да сам ти у глави већ три пута одстранила све екстремитете укључујући и онај полни, извадила очи и одсекла језик, а потом тиме нахранила нејаку штенад нашег ротвајлера. Сада купујем пети пар сандала и трећу торбу. Тачније хендлујем стрес твојом картицом, а све зарад породичног мира и сумњам да имаш нешто против.

4
81 : 11
  1. Уф, добра. Јелица ће да цркне од муке!

  2. Ја купим себи нову графичку картицу када ме жена изнервира.

  3. hhahahahha ja mislila Frenki piso ovo
    Jebi mu bre mamu, tom nekom do poslednjeg centa.
    Jesi li jevrejka il nisi jbt :P

  4. Маро, за све паре сам хендловала стрес :)

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.