Prijava
   

Heroji trojka

Artefakt koji je, ako si ga posedovao pre desetak godina, znao da efektivno produži tvoju nevinost za 12 do 18 meseci. Danas je dokaz u korist one teoreme da ako si muško ista stvar može da te jednako loži i sa 8 i sa 35 godina. Takođe u ovom prejudiciranom svetu redak pokazatelj da ne moraš da budeš ogroman geek da bi se ložio na gnolove, troglodite i zmajeve (iako, ako si prepoznao sve tri kreature kosmičke šanse kažu da to ipak najverovatnije jesi).
Sećam se leta gospodnjeg kada sam uhvatio svoju prvu sisu na golo, i okupljanja na terenčetu isto veče sa društvom kada sam se prvo pohvalio kako sam našao 1300 impova na mapi (hiljadu trista impova jebote, na 50-ak pajkmena i par arčera to je kao da si našao 500 maraka u blatu!). Do danas mi se to nije ponovilo,....mislim na hvatanje sise na golo. Uglavnom zahvaljujući Herojima.

Inače igra koja bi mogla da udje u kategoriju "za pikanje sa olabavljenom rukom dok slušaš neku muziku", da soundtrack nije brutalno seksualan i verovatno bolji od bilo čega što bi sam pustio u vinampu. Doduše, dizajn likova malčice pati od sindroma "dizajneri su se smorili negde na pola puta", pa se prelepo dizajnirani arhandjeli, krstaši i grifini progresivno nastavljaju u "one dildoe ogrnute u crvenu salvetu" i "iste one grifine samo sa nekom kao vatricom preko".

I ne, ako si oženjen, završavaš arhitekturu i otplaćuješ razne kredite i i dalje te uzbuđuje da biješ guštere minotaurima i skupljaš kristale i lobanje po mapi, ti nisi kreten, ti samo ceniš prave stvari, i ako neko misli da sam geek, može samo da mi castuje chain lightning na balistu. Ionako, u ovom svetu koji se možda bliži smaku/delimičnom uništenju, igrači Heroja su jedna od retkih populacionih grupa koja zna da preživi po nedelju dana bez hrane, vode, seksa, svežeg vazduha i sunčeve svetlosti.

Inače, kažu da su posle trojke izašli još neki delovi sa kao trećom dimenzijom. Ma ajde beži, nije to to bez loše animiranih sprajtova i džiberskih boja.

Komentari

Ja imam 27, relativno oženjen, ne otplaćujem kredite, završio faks, nemam poso, osim onog da tamanim impove i bondragone! Sam lud il šta? Plus! Inače, imamo forum baš za trojku :)

kad se setim ove igrice....

igrica dostojna bogova! +

Svaka ti dala. + i omiljeno.

odlična i omiljena!!!
TROJKA JEBE!!!

Дефиниција отишла у омиљене због омиљене игрице. Ненадјебива. Волиш још Тотал вор игрице и то ти је.

Kod mene je problem što, kad god neko pomene Heroje, ja moram iznova da ih igram. Ljubav, jebiga.

Heroji.....mwah *
Odaberite ovo.

i ako neko misli da sam geek, može samo da mi castuje chain lightning na balistu.

:))
Nendjebiva igrica koju dan danas pikam, evo bas nasao mapu empire of the world, mapa obrnula igricu, da se tako duhovito izrazim. Odabirajte.

Johnny Kurajber

Heroji.....mwah *
Odaberite ovo.

Poslušaj sebe iz prošlosti, u pravu je čovek, treba je odabrati.

ako se ikad odabre, a voleo bih da se odabere ofc, molim moderatora da izbriše prvi koment na ovoj definiciji jer je nubarski kompromitijuć i zahtevam trajni ban za avotora dotičnog komentara lel

I jesu li te primili u SK posle ovog teksta?

https://www.youtube.com/watch?v=l0L6YZDb-6w Ово ми је најбоља тема. Иначе, тему из битке сам чуо једном на дискаверију, нека ратна емисија била, кеве ми Невенке...

Izgleda da sam ipak mator. Uopšte nisam pomislio na igricu, već na neke igre.

žena i ja igrali prve tri godine braka, posle smo prešli igricu i dodatne mape iz Rusije i dobili prvo dete

Stoji na kompu od dana kad sam je prvi put dobio, a to je bilo davno, bogme. Ljubav i sekta.

Nikad nisam probao trojku :(

Nemam pojam o čemu pričate, ali ovakva strast

igrači Heroja su jedna od retkih populacionih grupa koja zna da preživi po nedelju dana bez hrane, vode, seksa, svežeg vazduha i sunčeve svetlosti.

zaslužuje naklon :)

nije ni četvorka bila loša, posle su usrali sve kad su poboljšali endžin, grafiku i kontrole

Ima jednaodabrana sa istim naslovom,slican je i stil samo je ta malo kraća. Autor je zmia.

Натнат
Кад буду слали нови Војаџер у свемир на њему ће у секцији игрице вероватно бити Хероји тројка, ето толико је вољена. :Д

Verujem, zato vam se divim.

Vrlo uspešan eufemizam za "Koi loodaci ovi mushki" + Zmia LOLOLO

Inspirativna igrica, posebno treći nastavak, od “trojki“meni je omiljen bio mortal kombat3 i kasnije gothic3 (uz zakrpu koja pokriva silne bagove postaje remek delo).za heroje nikad čuo, niti sam imao dojam da je tolika zaraza.

Meni nekako žao ljudi koji su bili ta generacija kada je to bilo u punom sjaju, a nisu je igrali, ili nisu uspeli da čuju za nju.

JEBI INFERNOA AR(H)ANĐELIMA

Čuo sam da je dobra, a nikad nisam igro, da li je kasno da počnem sada pitam se, mislim nije ko da radim nešto smisleno sa životom. +

Heroji TROJKA i
JEBANJE TROJKA

NAJJAČI

Šta? Ima i četvorka?
Bravo, svaka ko Njegoševa!

Тхе Проф
Bravo, Burzazeru :)

ako aludiraš da je ovo Burzum, opet grešiš. isto kao što ni loller_low nije burzum ;)

Pa zna se da loller nije Burzum

kažem zbog ovoga http://vukajlija.com/sto-su-poskupele-mekike-na-30/476987#comment_2782199
al nisam siguran da l smem da otkrivam njegov identitet. a regularnijev valjda smem :)

Nemam pojma, ne otkrivam identitete :)

Sad znam ko je ko, al' ako je neko hteo da sakrije ko je, ko sam ja da mu uskratim to :)

Opet sam skinuo, reko da pređem sve kampanje, ne spavam noćima.