Prijava
   

Hibridna plata

Plata koja pola ide na benzin, pola na struju.

Komentari

E pa ovo stvarno fino bože

Erupcija oduševljenja u najavi

https://mudrolije.org/izzetta-imam-hibridnu-platu-pola-ide-na-benzin-pola-na-struju/

Jebeno ne znam sta nije u redu sa vama. Da ne pricam da je autor dokazani plagijator i netalentovani i neduhoviti mankurt, ali jbt ipak, ipak ne mogu da skapiram da smo spali na ovako niske grane.

Ah da, nije bilo na vukajliji do sad, ubijte glasnika, bombas debil.

Tvoji neki rezoni su upitni al sta da se ubije glasnik za ovo je nekad isao ban 3 dana ste ludi
Pali su nam kriterijumi

Bar polovina definicija na Vukajliji nije originalno delo, već se obrađivalo ono što se negde čulo, pročitalo. A ponekad, kao u ovom slučaju, jednostavno iskopiralo.
Ovakve definicije koje nisu opštepoznati vicevi, a skinute su odnekud, nisu se ni pre brisale (osim ako nisu skinute sa Vukajlije), ali naravno da ih ne treba odabirati.
Iz ocena je očigledno da većina nije čula za ovo (i ja među njima) pa zašto da ostane uskraćena za dobar aforizam. Uvek sam za to da se tako nešto podeli među svet.
Ali, nije za odabrati.

Da li zaista verujes u te gluposti sto pises? Kazi da verujes i necu upisati niti jedan komentar vise.

Dakle da idemo i lepimo viceve i aforizme i ti ne vidis nikakav problem u tome?

Ja samo kažem da se takve definicije nisu ni pre brisale. Nije da podržavam takvo pisanje, ali i sam sam ranije nalazio definicije - umotvorine (ne baš viceve) pokupljene s interneta i linkovao ovde, ali je obrazloženje bilo da ne treba da se brišu jer "nije bilo na Vukajliji" pa da mogu ljudi i ovde pročitaju. Jedino ako je baš nešto s bradom, onda se brisalo.
I to sam prihvatio kao logično objšnjenje, iako kažem da ne podržavam takvo pisanje.

Nekad to bude i slučajan plagijat, padne ljudima na pamet misao koju je već neko plasirao... Meni se dešavalo nekoliko puta.

Uglavnom, na autorovoj savesti je da li će da obriše.

Не капирам ове приче о бану и сл, сајт је "речник сленга", ваљда је логично да се записују актуелне форе које круже у народу, а не да будемо Андрије Милошевићи и измишљамо глупости насумично? Океј, наравно, дефиниција треба бити разрађена, ово је само препричана фора што сам чуо од другара, може се обрисати (мени је време истекло). Ал генерално не разумем концепт "плагијата" ван Вукајлије, ваљда би то требало да буде позитивна ствар ако се израз и значење стварно користе.

Односи се на коментаре Бохора и Булгакова наравно, ова шабачка циганштура је сама писала вицеве из новина од пре 30 год, овде само цвили због мене

Upravo to, "nije bilo na vukajliji" se pojavilo pre par godina. Dok su ovde obitavali duhoviti ljudi, sa ovakvim mankurtima smo brisali patos i terali sprdnju.
Kao i generalno u Srbiji, osveta proseka. Docekali da sasvim slobodno kao e sta ne treba ja da izmisljam fore... Jebene averidzare, svojevrsni Grcici iz elektrana na vukajliji

Sramotno za ovakvo plagijatstvo minus ko zvečka —

(Ogradio bih se ujedno od autora koji navijaju za zvezdu (namerno malim slovom))

Kao znak protesta povlačim svog patrika i glasaću Šešelja

Dobra je fora a uostalom ovo je recnik bre alo bre! Pise se i ono sto je opste poznato.

Deer Gode, nastavi i ne obaziri se, ovima svaka dlaka smeta.

Deer pa usadjeno je da smo mi kao Vukajlijasi mi izmisljamo ne kopiramo nego nas kopiraju jer smo najbolji bla bla
I sam sam obrisao neke odlicne stvari sa odlicnim skorovima jer napisao neko pre mene negde

ovo govno jos stoji