Prijava
   

Hipsteri

Iritantna vrsta čiji pripadnici u poslednje vreme niču kao pečurke posle kiše. Raspoznaju se po šarenim dugačkim čarapama, foto-aparatima oko vrata, majicama sa nekim apstraktnim asdffdjgze (ne znam kako to uopšte da imenujem)...

-Pogled koji kroz naočari debelog, šarenog okvira baca hejt na sve što je mejnstrim.
-Stil(?) oblačenja: Ideš ulicom, i taman kad pomisliš da si dobio epileptični napad, kažeš: "Dobro je, to je bio samo hipster", jer njihov "ne-mejnstrim" "autfit" koji su "provalili" na nekom "hepeningu" dok su "čilovali" uz muziku ima više boja od šuškavaca Kristijana Golubovića i Ivana Ivanovića - Đusa zajedno.
-Iz njima razumljivog "hibrid engleskog i srpskog" jezika (jer, ou maj gad, tradicionalni srpski jezik je taako autdejt...) izdvaja se jedna reč: "MEJNSTRIM". Sama pomisao na tu reč me dovodi do "mini srčanog udara", kao kada slučajno preskočiš jedan stepenik na stepeništu.
-Sami sebi stvaraju paradoks, jer postaje mejnstrim da više ne budeš mejnstrim.
-Kreću se po sajtovima tipa "deviantart", i sl., i međusobno se dive fotografijama koje su skroz beskorisne, bez ikakvog stila, ili bilo čega, ali normalan način fotografisanja je skroz isfuran, tako je mejnstrim, da moramo da fotografišemo čika Mileta kako u prljavom kombinezonu, sa šrafcigerom u rukama popravlja Aleko 2141, dok je aparat fokusiran na bilbord koji promoviše hranu za mačke.

1. Šiptari
2. Cigani
3. Hipsteri

PS. Sve bih ja to na Goli Otok!

Komentari

Закаснели антихипстерај смара више од хипстераја. Да си ову дефиницију избацио пре једно годину дана, било би океј.

Закаснели антихипстерај смара више од хипстераја. Да си ову дефиницију избацио пре једно годину дана, било би океј.

Aha, lepo mi reci da nije mejnstrim, pa da te razumem. Pišem šta mi se piše, a ne šta mi drugi nametnu.

KURAC PIČKA GOVNO SISA ---> Je l' ovo okej, ili treba da se prilagođavam konjima kojima više ništa ne valja, koji su puni hejta i nemaju način da to drugačije ispolje, nego furaju neku alternativu i razmeću se skriveni iza svojih monitora

Aha, lepo mi reci da nije mejnstrim, pa da te razumem. Pišem šta mi se piše, a ne šta mi drugi nametnu.

Јесте мејнстрим у последњих пар месеци, отуд и мој коментар. Пиши ти штагод, али ако је то једна од дрфхгфк варијација на тренутно актуелну тему, немој да те чуди покоји добронамерни негативни коментар.

+ jer sam se ismejala ko nista,al meni su hipsteri gotivni.