Prijava
 1.    

  Historikusi na Jutjubu

  Oni sve znaju. Oni su upućeni u istoriju svih naroda ovog i ostalih svetova. Oni znaju kako su izgrađene piramide. Oni znaju da je prvi faraon bio pripadnik njihovog naroda. Oni se smeju u lice Herodotu, koji je bio neupućen da su Heleni pripadali njihovom narodu. Oni znaju da je njihov narod istrebio dinosauruse i uspostavio carstvo od Honšua do Panamskog kanala. Oni znaju da je Isus Hristos/ Muhamed/ Sidharta Gautama/ Mojsije, izaslanik Boga, koji pripadaju tom narodu. Oni znaju da je njihov način razmišljanja jedini pravi.

  A: Što je lepa ova pesma "Tamo daleko"!
  Historikus1: Pa ona je turska pesma!
  Historikus2: Pa Turci nikad nisu bili na Balkanu!
  Historikus3: Tačno, Otomani nemaju veze s Turcima!!! To dokazuje gen AR123AT, koji nije imao nijedan iz loze sve do Mahmuda Trećeg!
  Historikus4: @H2, H3 Ne lupajte! Svako zna da su ćirilica i grčko pismo derivati drevnog bosansko-turskog jezika!
  Zalutali Makedonac/Bosanac: Nemojte se svađati! Zar je bitno čija je pesma!?
  Historikus5: Što je lepa ova "Tamo daleko"! Vidi se da je prava pesma hrvatskog primorja!
  Historikus6: Kakav bre bosansko-turski!? Pa Hrisović-Srbovići su vladali u doba kad su piramide izgrađene, i ja tvrdim da je to srpsko-starosrpski jezik!
  Historikus7: Šta sereš, kad je moj pradjed bio prvi bosansko-egipatski faraon!
  Historikus8: U djelu Tacita piše da su Persijanci pleme Zaratrustranaca, što dokazuje da su oni Hrvati: Zaratrustranci-Hratrustranci-Hrvatrustranci-Hrvatustanci-Hrvatstanci-Hrvati
  Historikus9: Ja kažem: ovo biti pesma na Blgarite! Naš Simeon je bio prvi faraon, što znači da Bolsancu potecu iz Blgaria!
  Amerikanac: Aw, fuck you slavic shit! Viva la great history of USA!
  Historikus10: Evo vidite jasno da engleski potiče od starosrpskog jezika.
  Autor Klipa (klikće na "delete").