Prijava
   

Historikusi na Jutjubu

Oni sve znaju. Oni su upućeni u istoriju svih naroda ovog i ostalih svetova. Oni znaju kako su izgrađene piramide. Oni znaju da je prvi faraon bio pripadnik njihovog naroda. Oni se smeju u lice Herodotu, koji je bio neupućen da su Heleni pripadali njihovom narodu. Oni znaju da je njihov narod istrebio dinosauruse i uspostavio carstvo od Honšua do Panamskog kanala. Oni znaju da je Isus Hristos/ Muhamed/ Sidharta Gautama/ Mojsije, izaslanik Boga, koji pripadaju tom narodu. Oni znaju da je njihov način razmišljanja jedini pravi.

A: Što je lepa ova pesma "Tamo daleko"!
Historikus1: Pa ona je turska pesma!
Historikus2: Pa Turci nikad nisu bili na Balkanu!
Historikus3: Tačno, Otomani nemaju veze s Turcima!!! To dokazuje gen AR123AT, koji nije imao nijedan iz loze sve do Mahmuda Trećeg!
Historikus4: @H2, H3 Ne lupajte! Svako zna da su ćirilica i grčko pismo derivati drevnog bosansko-turskog jezika!
Zalutali Makedonac/Bosanac: Nemojte se svađati! Zar je bitno čija je pesma!?
Historikus5: Što je lepa ova "Tamo daleko"! Vidi se da je prava pesma hrvatskog primorja!
Historikus6: Kakav bre bosansko-turski!? Pa Hrisović-Srbovići su vladali u doba kad su piramide izgrađene, i ja tvrdim da je to srpsko-starosrpski jezik!
Historikus7: Šta sereš, kad je moj pradjed bio prvi bosansko-egipatski faraon!
Historikus8: U djelu Tacita piše da su Persijanci pleme Zaratrustranaca, što dokazuje da su oni Hrvati: Zaratrustranci-Hratrustranci-Hrvatrustranci-Hrvatustanci-Hrvatstanci-Hrvati
Historikus9: Ja kažem: ovo biti pesma na Blgarite! Naš Simeon je bio prvi faraon, što znači da Bolsancu potecu iz Blgaria!
Amerikanac: Aw, fuck you slavic shit! Viva la great history of USA!
Historikus10: Evo vidite jasno da engleski potiče od starosrpskog jezika.
Autor Klipa (klikće na "delete").

Komentari

Ucesnici imaju maksimalno 17 godina

Ucesnici imaju maksimalno 17 godina

Јесте, ако године помноже са 2.

Хисторикус8: У дјелу Тацита пише да су Персијанци племе Заратрустранаца, што доказује да су они Хрвати: Заратрустранци-Хратрустранци-

Malo ovo nema smisla jer bi pravi historikus rekao da to stoji u Herodotovom delu o istoriji Persije, a ne u Tacitovom koji je pisao o sasvim drugim temama i drugom vremenu.