Prijava
   

history, discovery & animal planet

Sveto trojstvo kanala za neblamiranje na pitanje ''Šta gledaš na TV-u?''. Pažljivim istraživanjem javnog mnjenja da se doći do zaključka da 101% gledališta non-stop prati ove kanale, a nikako slučajno sport, holivudske filmove, političke, folk ili rialiti šouove. Praktični rezultat ove pojave je jako mali broj napuštenih životinja na ulicama grada, human odnos gledatelja prema njima (pri šutiranju istih se koristi samo obuća od veštačke kože), uopšteno visok stepen znanja prosečnog gledaoca po pitanju istorije i nauke, kao i šokantan stepen nepoznavanja aktera rialiti šouova, folk zvezda i zbivanja na političkoj sceni.

Komentari

a explorer si zaboravio ili se on ne racuna.

морао сам да изаберем само 3. кажу стари да се тако ваља. извлачио сам из шешира и искплорр је извисио. лајфзабич.

Meni je Animal planet na "preskoci".
Preskoci je inace divna opcija koju nemaju svi televizori. Kad saltas kanale na +, ne idu po redu vec se preskacu oni koje prethodno oznacis, tako da neka sranja ne moras da gledas.

аххх тај предивни прескочи... Мени рецимо иде 1,2,3,4,5 и када дође до двадесет иде овако, 21,25,26,31,32...Живео прескочи :) Успут дефиниција је и више него добра!!! +++

ЧОВЕЧЕ, ти пишеш тако добре дефиниције! Врати се!

A National Geographic?

Maestralno, ono za sutiranje mi se posebno 'dja =)! +++ vrh defka

НГ је најјачи, добра размера документараца и риалити програма. Хистори све неке серије, Иксплорер којекакви злочини, Дискавери мотори и мишићи, АП неке ретардиране емисије о пандурима који спашавају канаринце од чамуга.

Дрш се НГ-а и бићеш врхунски интелектуалац. :)

Explorer, History, DOQ channel, discovery itd

Ma svaki od ovih kanala ima po jedan-dva programa koja mene zanimaju. NG ima Tabu i ponekad Megastrukture, Discovery ima Mythbusters, Ultimate Survival i one Kako se pravi/kako radi i sl., History Univerzum itd.

hahahah,a evo bas gledam kako napraviti krevet od palminih listova

Ja pratim sport a i vecinu nabrojanih kanala.tako da uospte nisi u pravu.Bolje je da pratim ovo nego tvoje rijaliti souove iz koji ne mozes nista poucno da izvuces,

Guaranamen, ocigledno si se pronasao u primeru...

Primer ti je totalno debilan,ja sam napisao sta sam imao...

Primer nije ni malo debilan, sta vise, 100% si u pravu, a narocito za: шокантан степен непознавања актера риалити шоуова, фолк звезда и збивања на политичкој сцени.

+ i *

+...jos kod prve recenice.

Guaranamen, ti jednostavno neke stvari ne shvatas... Toplo bih ti preporucio da prvo malo odrastes, a ako smatras da si odrastao (nisam ja ni rekao da nisi), onda uvek malo razmisljaj pre nego sto nesto kazes, u ovom slucaju komentarises. Usput, ako ja vec nisam u pravu, onda ti nikako nisi shvatio ironiju definicije.

Au ,moja greska ,oprosti,nisam lepo procitao definiciju...

Ma idu mi na kurac. Preteraše ga sa tim cenzurisanjem. Samo čujem - yeah man PIIIIP, yeah this is PIIIIP awesome, this PIIIP thing kicks PIIIP, a 30% ekrana je skremblovano, kao da će biti otkrivene neke svete tajne za koje niko ne sme da zna.
A što se životinja tiče, kada je veterinar dolazio jednom prilikom da mojoj mački da neku vakcinu, ona se usrala, upišala, drala kao da je koljemo i obojicu nas pošteno izgrebala po rukama, pa se pitam kako to da su sve te bolesne životinje na Animal planetu tako mirne i spremne za saradnju sa veterinarom.

Explorer je zakon

dobra definicija..+

Najgore je kad počneš da gledaš TLC & E!

Discovery,explorer i history, animal jok. Inace jako retko gledam TV ali kad gledam gledam ta 3, po nekad neki film na tvu ili emisiju na drugim kanalima.
Iskreno nisam primetio to da ljudi u mom okruzenju lazu koje kanale gledaju, mada iskreno slabo da bih imao sta da pricam sa osobom kojoj su zanimljivi rijaliti souovi.

Zaboravih, inace dobio si +

ja posteno nesto i ne gledam te kanale.... zasto? PREVISE REPRIZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

animal planet moj k...c! j...ni shark planet :D nije da se zalim...