Prijava
   

Hitler kakvog zapravo niste znali

Adolf je jos kao mali pokazivao veliku zelju da pomogne ljudskom rodu i da omoguci ravnopravan zivot svim ljudima, bez obzira na nacionalnost. Uvek je isticao da mu je majka Jevrejka i hteo je da upise slikarstvo, kako bi proslavio svoj narod, oslikavajuci njihove obicaje. Antihristi mu nisu dali.
Posle je osnovao politicku partiju i posto je narod prepoznao njegove humane ideje izabran je za vodju. Prvo sto je uradio jeste da je omogucio svom narodu oruzanu nadmoc, da ih zastiti od raznih tlacitelja koji su vrebali. Takodje se zalagao za ljudsku slobodu, cim je cuo za los polozaj rudara u Poljskoj, odmah je objavio rat. Rusija je u pocetku delila humane ideje, ali se kasnije i ona iskvarila. Zbog toga je pokusao da zausme SSSR i omoguci slobodu ruskom narodu, koji se nije slagao sa vlascu i koji je takodje bio veliki ljubitelj rudara. Nazalost, ma koliko se zalagao, nije uspeo, antihristi mu nisu dali!
Ipak uspeo je da prepozna slobodni duh naroda u Italiji i malom rodoljubivom Japanu, koji su se jos od nestanka samuraja zalagali za cast i postenje. Video je da je i narod Francuske nesrecan, pa im je omogucio slobodu, kasnije su mu podigli Ajfelov toranj.
Pokusao je i da mladim Englezima omoguci bolji zivot, antihristi mu nisu dali, cak su i zabranili narodu da samovoljno prepliva do Francuske i pokloni se svom oslobodiocu.
Ipak mozda bi stari Adolf i podario slobodu svetu, ali je naleteo na jedno krvozderno pleme Serbskog naroda. Nemacki vojnici, koji su postovali sve kodekse ratovanja, bili su nemocni protiv divljaka koji su ih svakodnevno uzurpirali. Cak su pokusali da zamole to pleme divljaka, da makar postede zene i decu, ali jok. Srbi su unistavali sve, od kuceta do maceta, antihristi jedni!
Kada je jadni Hitler video da mu ta sacica pagana zadaje tolike probleme i rusi humane ideje, znao je da svetu nema pomoci, jer ko zna koliko takvih jos ima. Razocaran u ljudski rod, otisao je u crkvu, pomolio se za spas covecanstva, a onda izvrsio samoubistvo.

Komentari

evo ti + jer za ovoliko kenjanje i zaslužuješ :)

a jesam se israo ziv :DDD

nisam majke mi mile, ali licim mi na nekog hejtera

Mnogi ne shvataju poentu ;)

Ma hitler je bre debilcina XD ali mi srbi jesmo divljaci http://www.youtube.com/watch?v=YPkIfpoOaKE

pa necu ja ispod da pisem da je ironicno, nije fazon :D

dal je ironicno ili ne to ce se iz teksta kasti samo

To je bio tako divan čovek :) +

Ma Hića je samo bio neshvaćen od okoline i tražio je pravu ljubav celog života (trep trep)

Ma ovo je priča iz zone sumraka, tamo negde u jednom od paralelnih,mogućih univerzuma, gde je usled kvantne neodređenosti i samo jednog drugačijeg događaja hiljadama godima pre rođenja Hitlera, promenjen čitav tok događaja, i horizont vremena se promenio, i sam Hitler bio takav :D
A možda on i jeste bio takav, i možda je ovo baš taj univerzum, ali su antihristi pobedili u ovom univerzumu, i sad nam napakovali ovu priču koju znamo O_o

jeste bio dobar covek, ja nikada ne lazem, neko se mnogo iznervirao kada su mu oteli cetkice i boje, a na nepravdu bio osetljiv, jaooooooojjjjjj.

Тебратко, кога боле? -

Siroma drug Adolf...
Ete šta napraviše od čoveka! 'Di će vam duša antihristi jedni!