Prijava
   

Hladna veza

Koegzistencija dvoje ljudi na relaciji meni se digo/on mene uopšte ne sluša. Kupoprodajni ugovor gde se razmenjuju dobra u naturi, gde se obe strane nadaju, iako znaju da ništa neće dobiti, bez žiške, bez povezanosti, sa nedostatkom hemije, neubedljivo čekajući da se kuglica zaustavi baš na njihovom broju.

Ona traži druga i saputnika u liku koji bi samo da je jebe. Ona priča o problemima s majkom. On spušta pogled ka njenim sisama, dok su njene reči neprimetne k'o trotinet u saobraćajnoj gužvi. Njoj je jasna njegova nezainterovanost, na kraju krajeva, želela bi isto što i on, ali se plaši da Šabanu ne spadne perika. Mora se održati status čednosti, isti status koji je još na sedmom Egzitu izbušen od strane nekog britanskog indusa, a kasnije dodatno razaran od strane onih kojih se više ni sama ne seća. Njegova kola idu stranputicom. On započinje spiku o vremenu, ne bi li sjebao govnjivu tišinu koja ga udaljava od njegovog cilja. Ona tone dublje u razočarenje, dok on natuca nepovezana sranja, ne bi li se vratio u kolosek. Ona zna da se zajebala, on zna da je zasrao. Oni su Kanada i Malezija, Tijanić i Ćirilov. Ona bi da oživi razgovor, njega i dalje boli kurac. Njoj se polako ide kući, njemu takođe, ali nema muda da to izusti. Njemu se baš jebe da je prati do stanice, jer sutra ustaje u sedam. On je preko kurca odpozdravlja, ona se gubi u daljini, vrteći svoj kišobran. Ona se oseća prazno, on ponovo suva kurca.

Njoj ostaju prsti, njemu ostaje šaka.

Komentari

Ovo je tako jebeno brutalno dobro!!!
Mnogi delovi ove i više nego dobre defke su pravo malo remek-delo za sebe.

Купопродајни уговор где се размењују добра у натури, где се обе стране надају, иако знају да ништа неће добити, без жишке, без повезаности, са недостатком хемије, неубедљиво чекајући да се куглица заустави баш на њиховом броју.

Мора се одржати статус чедности, исти статус који је још на седмом Егзиту избушен од стране неког британског индуса, а касније додатно разаран од стране оних којих се више ни сама не сећа.

Она би да оживи разговор, њега и даље боли курац.

Она се осећа празно, он поново сува курца.

Њој остају прсти, њему остаје шака.

Kapa dole, majstore!!!
PLUSČINA!

Vidim da ja dadoh jedini minus do sad, pa evo i da obrazložim: Odlično pisanije - dopalo mi se, ali definicija u kojoj svakom muškarcu nije do jebeno ničeg drugog osim do seksa u svakom trenutku - bljuje mi se od toga, zato dadoh minus.

Ово сам написао пијан као буља. У ствари на основу свог личног искуства. Ја нисам жена, не могу да размишљам као жена, па да напишем из угла жене којој није стало до лика, а лику је стало до ње. Хтео сам да дам свој опис везе у којој нема изразите међусобне привлачности, варнице. Е шта се ја правдам који курац, касно је не могу да куцам, а у пичку материну.

Been there...

Milj.

vrh

i tako tužno
i tako poznato

+

Svaka cast,majstore.

Dok sam čit'o, tripovo sam da radim nešto veliko. Odlično..

Odlicno, nema sta. +

Fenomenalno, za svaku pohvalu Burzum!

:naklon do poda čelom:
+ & om

ovoliki trud je zaslužio plus :)

Eeee...mnogo puta proživljeno...ova ti je genijalna :))
Plus i omiljena ;)