Prijava
   

Hobit

Osoba u Hercegovini niža od 190 centimetara.

Komentari

ja mislio da su djetici, u proseku, visi od hercegovaca...jel to znaci da sma bio u zabludi? :) inace pljus na defku naravno +

Pa pazi, tu smo negdje, al' smo mi malo viši, u nekim enciklopedijama se mi vodimo kao najviši ljudi u svijetu, dok se u nekim navode Crnogorci. Mada, svako je subjektivan, da pitaš Crnogorca, rek'o bi' ti da su oni viši, tu je to. :)

pa to, ja izvuko iz ginisove knjige neku cifru od 177cm za muskarce cini mi se kao najjvise na svetu za djetice...a dobro, ti bolje znas kad si iz tog kraja ko je visi :) a i mozda se zajebali u ginisu, pogresi covek ;-)

Kolko ja znam Holandjani su vazda bili najviši

U Hercegovini je prosjek visine oko 185, jeb'o Holanđane, goveda nakurčena, nabijem ih na kurac sve redom, jeb'o ih Rud van Nistelroj.

ercegovci...i visoki, i rasisti....mozeeee, to volem lol

prosek 185 kad sve niže od toga pobacate u jame :)

Čekamo ih do 18. godine, ako ne pređu odgovarajuću visinu ritualno ih davimo u Trebišnjici, uz blagoslov vladike Grigorija. :)

E, a pečete li još uvek vola kad ih bacate? :)

Normalno, ispred crkve se naloži vatra pa se cijelu noć prije ceremonije vo peče na ražnju, uz pjesmu Milomira Miljanića i članica vokalnog sastava KUD Alat, kako bi se što ravnomjernije ispekao. :)

a dok ih bacate u vodu, ko pazi da vo ne zagori? :)
nikad nisaam probo tako pecenog vola....mada kontam da je isto ko ovde sto mi jedemo piletinu, spremano na isti fazon, pece se spoljasnji sloj i secka se kako bude gotov...mora a je i vo ukusan isto :) sad ogladneh od ovoga :)

vo je bolji od brava, još kad je domaći somun, šiptarski...

moram to da probam onda kad ti veliki gurman preporucujes :)

Šta znam, ja sam više ljubitelj bravetine, al' ne žalim se ni kad me ponude pečenim volom. :)

vo mora da se jede pod posebnim uslovima, da je narodni zbor, da je gužva ogromna, da se jede prstima, a umesto tanjira koristiš somun koji si rukom otkinuo, da so za mladi luk sipaš na dasku pa umačeš... eeeeej, ne jede se vo viljuškom brate, nije to sirnica...

ja mogu sta oces u sustini sa raznja...moja rang lista je: jare, jagnje, prase po opadajucem redosledu (ostalo nisma probo, ali ne pravim pitanje da probam ako nudite :D)

vo mora da se jede pod posebnim uslovima, da je narodni zbor, da je gužva ogromna, da se jede prstima, a umesto tanjira koristiš somun koji si rukom otkinuo, da so za mladi luk sipaš na dasku pa umačeš... eeeeej, ne jede se vo viljuškom brate, nije to sirnica...

sto volim ovako opisanu proceduru, dodje mi da vatam prvi avion i dodjem na pecenu voletinu...obecavam da cu da postujem procedure izjedanja iste :)

ma holandezi su i dalje najvisociji

nem ato više, otkako s Bosnu raskurcali niko zborove ne pravi...