Prijava
   

Hoću da vidim da li mu je stvarno stalo

Ovo možemo čuti od devojke koja "tvrdi pazar", vortajući nekog jadnika koji mesecima pokušava da je smuva. On joj se jako sviđa i Ona planira s njim nešto ozbiljno i trajno, ali pre toga mora da se čvrsto uveri da je njemu stvarno stalo do nje i da je neće šutnuti posle prve snoške.
Međutim, ovde se nameće jedno logično pitanje: Kako je bre moguće da nekom bude stalo do tebe, a da niste u vezi?! Da nije već razvijena uzajamna ljubav, poštovanje i sl...
Može ako ste prijatelji, ali to ovde nije slučaj. To Ona nikako ne može da shvati, pa se desi da nakon nekoliko meseci čovek izgubi više volju i strpljenje i navata prvu drolju koja mu padne šaka. Naravno, Ona će nakon toga reći: "Znala sam da mu nije stalo." I neće joj ni na pamet pasti da je možda to bio čovek njenog života, ali da mu je jednostavno dokurčilo.

Komentari

Znala sam da si ti kad sam videla naslov :-)
Istina.

Значи ваистину збориш +

Svaka ti ka' Njegoseva!!!
Retko veliki plus od mene!
:)

шта би све било, кад би било тако како мислимо да треба да буде.... јбг, дешава се....често

Pa da mu je stvarno stalo on bi je odve u najskuplji restoran posle dejta u kupovini na kom je lik potrošio 2000e za sitnice, a prethodno joj se najavio u poruci koja je bila uštekana u buket od 1001 ruže.
:D

Hehe...Dobra, to je taj 'another teen movie':)

Dobro si to rekao.
+