Prijava
 1.    

  Holivudska iluzija

  "Realan život" sa svim svojim svakodnevnim problemima, usponima i padovima koji se servira celoj populaciji preko televizije i novina.
  Zapravo, taj život nema apsolutno nikakve veze sa realnim koji živimo svi mi.
  Sav sjaj, savršena tela, lica, guzice, sise, zubi i ostalo karakteristično za ljude koji su rich&famous ne pripada osobi koju to "krasi" već nekim drugim, totalno anonimnim ljudima koji se veoma dobro snalaze u fotošopu i estetskoj hirurgiji.
  Savršene žene i muškarci, nama predstavljeni kao božanski lepi, su zapravo anoreksične/i, blede/i, plastične/ni ljudi sa nikakvim "personalitijem", neretko zavisnici od nekoliko poroka, sa ozbiljnim poremećajima ličnosti i ostalim smetnjama.
  Ostaje nejasno ko njih pravi poluarnima, da li paparaci koji ih prate i guraju u medije ili ljudska populacija koja to bukvalno upija, i hrani se time. Uticaj je izuzetno jak, posebno na žensku populaciju koja se izgladnjuje do anoreksije misleći da su butine dotične "starlete" zaista tako tanke, a one su u fotošopu smanjene desetak centimetara, ista priča je i za savršenu kožu, trbušnjake, i ostale atribute... I to ide u nedogled dotle da je apsolutno svaki standard i doživljaj njudskog tela poremećen.

  Primera nema, čine ga apsolutno SVI "selebritiji".