Prijava
   

Hronologija života srpskog gastarbajtera

5.god - igraš se sa najboljim igračkama. Pesak je za tebe bezveze, jer ti ćale doneo iz Švedske najnoviju verziju Nintenda. Najzajebaniji si u selu, deca iz komšiluka te mrze jer moraju da iznajmljuju Terminatora dok ti kući cepaš na svojoj novoj konzoli Indijanu Džons i najnovijeg Super Marija.

13.god - u školi si naravno loš, ali uvek imaš sve petice, jer ćale kupi dva, tri viskija i pokloni nastavnicima. Nemaš prijatelje, ćaleta vidiš dva puta godišnje, ali boli te uvo. Bitno da ti svakodnevno šalje kintu. Jedeš najbolju hranu, živiš u kući na 4 sprata. Jebeno si uobražen, misliš da si neki kurac a iq ti je srazmeran broju cipela...ali broju cipela tvog mlađeg brata koji se tek rodio.

18.god - batalio si srednju školu, nije to za tebe. Ideš u Švedsku sa ćaletom. Rmbaš kao konj, guraš kolica sa cementom, radiš na mešalici. Za vreme pauze piješ pivo sa gastarbajterima iz Nigerije i Čada. Smrdiš kao svinja, prljav si, ličiš na onaj najgori sloj, ali kinta se samo sliva.

25.god - Vraćaš se u svoje rodno selo, razbacuješ se parama, ljudi ti se dive. Voziš iznajmljeni mercedes a kurčiš se da si ga kupio od najboljeg druga iz Berlina. Nosiš kajlu od dva kila, koju takođe nisi ti kupio, već ti je onaj Nigerijac poklonio. On je pronašao dok je u Somaliji radio u nekom rudniku zlata, ali nije smeo da je zadrži jer mu vera to ne dozvoljava.

32. god - Rmbaš kao konj, guraš kolica sa cementom, radiš na mešalici. Za vreme pauze piješ pivo sa gastarbajterom iz Nigerije. Lik iz Čada je doživeo infarkt. Smrdiš kao svinja, prljav si, ličiš na onaj najgori sloj, ali kinta se samo sliva.

59.god - Opet si kući i odlučio si da prestaneš sa gastarbajterskim poslom. Zaradio si dovoljno da živiš u ovoj bednoj državi. Ukoliko ti zafali kinta, tu je uvek sin da ti pomogne i da ti pošalje neki dinar iz Rusije.

80. god - Umireš kao legenda. Sahranjen si na najelitnijem mestu na groblju.

Komentari

A ništa ne spavaš ceo život? :)

Labudovi, lavovi... gipsani radovi! +++