Prijava
 1.    

  Humor u pravom trenutku

  Ima ljudi kojima je apsolutno sve smešno. Bez obrira da li je trenutak tragičan, oni i tu nađu trunku humora. Smeju se baš baš svemu, kada svi plaču jedan ovakav tip se smeje. Zato nije dobro imati ovakvu osobu za ortaka jer može da vas izblamira u javnosti svojim izlivima smeha u trenutku kada situacija iziskuje najveću ozbiljnost.

  Idete sa ortakom ulicom i iza ugla se začuje veoma prepoznatljivi zvuk saobraćajke (uglavnom zahvaljujući američkim filmovima je prepoznatljiv). Potrčite da vidite šta se dešava i vidite da su kola udarila nekog tipa. On leži na zemlji i previja se od bolova a krv šiklja k’o islandski gejziri. Negovo sneg belo odelo već je natopljeno krvlju i postaje skerletno crveno. Onda odjednom vaš ortak počne da se cepa od smeha.

  - Je l’ s’ ti normalan, čovek umire, a ti se smeješ! Prekini budalo, vidi kako nas gledaju ljudi.

  Međutim ortak nastavlja da se previja od smeha.

  - Alo, bre! Šta ti je?
  - Hahahaha.....hihihihi..... vidi mu cipele.... hohoohoho.....vidi kako je uskladio boje.....hahahha..... crvene cipele.... hehehehehe..... KAPIRAŠ? CRVENE!!!!....HAHAHAHA

  Sad već gomila i ne posmatra onog što na asfaltu peva poslednju odu životu, nego svi gledaju ortaka i tebe i misle „kakve su ovo psihopate?“ ili jebem li ga šta. Kada shvatiš da je ortak beznadežan slučaj izgubiš se odatle i ostaviš hitnoj kad dođe da pokupi telo nesrećnika, pošto će do tad da bude sigurno mrtav, i da bar budu od neke pomoći i daju ortaku jednu injekciju bensedina.