Prijava
   

Ikariam

Igrica koja na prvi pogled kao da je pravljenja za ubijanje vremena na poslu
Toliko je zarazna da polako ona postaje tvoj posao, kasnis sa predmetima na poslu, budis se u 2 ujutro jer tada imate koordiniran napad na drugi savez.
Razmatrate taktiku na msn/skype dok traju runde i navijas sat da te budi u 5 ujutro jer tada ide tvoja smena da koordinises napade.

Ubrzo posle toga ides da spavas oko 17 sati jer od 2 ujutro imate napad na savez SPQR, a ti si general i moras da budes budan.
Odmah po dolasku odredjujes smene, i ostajes budan do 9 ujutro rotirajuci dzinove svakih 20 minuta( svakih 20 minuta se odigrava bitka, jedna dzinove ubacis, druge povuces i tako smanjis svoju stetu)

Svako ko zeli normalan zivot ovo nikada ne treba da pocne da igra.

Komentari

+ Ja sam ovo počeo da igram kad sam namrzeo onaj travian, kad ja tamo a ono međutim...stvarno postoji veće zlo od Traviana.

Ја играм Травиан. Куд ме ђаво надари да га почнем играти.

Koji si savez bio?

jos kad igras na sva 3 sveta kao ja :)

ijaoooooooo

zivota bez, spavanja bez

LOTR familija :D

ikariam droga :D

P.S. rotacije se vrse na 15,a ne na 20 minuta ;)

P.S.2 ne mora da znaci da bitka koja pocne u 2 se zavrsava u 9 :))) ima bitaka sa po 2-3 dana sedenja za kompom i rotiranja :D

LOTR familija! (ja sam iz aka) :)

http://board.ba.ikariam.com/board418-svet-beta/board165-hall-of-fame/board316-kopneni-napad-i-odbrana/49773-5-vs-6-spayki-yo-yo-balkanplayer-mr-devil-zvjerkan-baun-vs-dockova-%C4%8Diril-stipsa-thoth-ni%C4%91o-s-valkinor-pmsbarbie412425-940955-ukupna-%C5%A1teta-1-353-380k/

Sve znam inace dosta sam se mucio oko ove bitke sjedio sam sve od 23 h do 12 ujutru kad pomislis da imam tek 13 godina i vec vako umirem za ovu igru :S
Stvarno ne znam sta cu xD
Volio bi da je nikad nism poceo igrat ali eto sad mi je zao dati vakav acc..:D
Inace ja sam Balkanplayer i u Baun savezu sam(Beta)

Svetosavci bagra,alkohlisana ceta
Koplja nam zardjala ,prava je to steta
Vojska vice oprem,oce da se bije
Svi nam vole sefa,jer on mnogo pije ...

alfa....FAM al CBC u srcu :)