Prijava
   

Ima jači prijem nego šut

Drvo od igrača. Fudbalske sposobnosti su mu ravne apsolutnoj nuli. Toleriše mu se i to što ima jedan i po dribling (polubiciklicu - pre neki trotinet), i što je brz kao Čava kad se zagreva pored leve aut linije, i što ima centaršut malo bolji od Mileta drvoseče koji nabaci loptu na školu bez da se zaleti, al' majku mu poljubim prijem valjda može da se nauči. Jebote, nisi talentovan, gura te neko, al' ako mogu Moša i Tirke jaje (ne levo, ne desno - kuvano) da žongliraju, mogao bi i ti da naučiš da ne plasiraš loptu trin'est jardi dalje nakon dodira sa njom.

Šut je posebna priča. Obrnuto srazmeran je jačini kojom dotični demonstrira umeće, poput Pinokijevog, prijema. Dovoljno je da se pogledaju napadači ovih naših dunstera, i sve će vam biti jasno. Poznavajući sposobnosti srpskih centarfora ali i golmana, pomislio bi čovek da su tereni u našoj zemlji namerno u lošem stanju, da bi se pojavila koja džomba ispred gola, a samim tim bile i efikasnije utakmice.

Sjajan pas! Međutim lopta beži Dejanu Lekiću, koji se nalazio na ivici šesn'esterca, u gol aut. Ovo će se voditi kao naš prvi šut, koji je ipak završio van okvira gola.

Komentari

Добра прозивачина.
+++

А јебига, мора мало :)

Мора много=)

Апсолутно заслужено. :)

Odlična, zasluženo sa štiklom! Pisano k'o da si se pomirio sa tim da je bangljav i gotovo, al da mu jebem maaaajku kako tol'ko n'ume! +++

Bole ga kurac da vežba. Uzme neku kintu u Azerbejdžanu i onda ceo život pije ekspreso u kafiću.
+++

U kom je vuka kurcu kad ovo odabrase
Jes Djoni, odigra sezonu u iranu, dobije zlatne poluge, i sutira se u dupe