Prijava
   

Ima ruku!

Koristi se najčešće za nekog ko ima odličan šut u košarci. Ne maši, tu osobu na basketu čuvaju 10 čoveka, u košarci se vrši presing na nju, jednostavno osoba zna da pogodi i nije poželjno ostaviti je samu na šut.

Razgovor između oca i sina:
- A znaš onu košarkašicu sto je ostala bez noge u nekoj saobraćajnoj nesreći, mala igra sa plastičnom nogom, šutira iz svake pozicije i pogadja...
- Znači ima ruku!
- Ma ima ona ruku nego nema nogu bre, čuješ li šta ti pričam!?
- Ma čujem ja tebe nego se ne razumemo...

Komentari

Nzm, ovo sam čuo u kontekstu jakog udarca šakom, ali plus dao sam

tu osobu na basketu čuvaju 10 čoveka

Nije definicija suv kvalitet, ali da skor bude 11:11 mi nije najjasnije. Videh da su još neke lošijeg skora nego što bi to bilo očekivano. Da li je u toku neko hejtovanje definicija za koje ne znam?

Ovoj sam i sam dao minus jer mi se ne sviđa priemr, ali da je hejtovanje na delu - jeste, posebno izraženo čim se objavi definicija, retko koja, pa čak i one najbolje, počne pozitivnim skorom.

Ja sam dao plus, jer su mi ovoj prethodile neke užasno loše, ali sam se dvoumio. Ni meni se ne dopada primer.

Ipak, za očekivati je od ovakve definicije da ima neki skor tipa 14:8. Znači nikako za popularne, ali da bude makar u kakvom takvom plusu.

APEL:

OLADITE BRE MALO, HEJTERI!

Mislim da imam savršenu predstavu ko je ta ekipa što je pooštrila naprasno kriterijume (osim jedni prema drugima). Shvatite da ovim ništa ne postižete, već možete samo oterati autore kojih je već premalo. Što stare, što nove. Ovom čoveku je ovo prva definicija, a ja se na njegovom mestu ne bih vraćao da opet pišem.

koae to ekipa agili?

kako se pronašo xD

Primer je iz zivota ovako, smejanje 3 dana kad je to odvaljeno. Inace posle 5 min def je imala 0:4 ali mislim da nije toliko losa, ono. :)