Prijava
   

Ima skrivene vrednosti

Detalji nečega ili nekoga koji su poznati samo bliskom korisniku koji alhemičarski proizvode govno u zlato. Svesnost o toj pojavi dobijamo još u ranoj mladosti čitajući Tom Sojera i diveći se njegovom umeću da najobičnije farbanje ograde pretvori u Da Vinčijevski pos'o.

- Jes' ti normalan da uložiš soma evra u tog juga? Kupi bre solidnog polovnjaka i bog da te vidi.
- Šta jesam normalan? Jesi ti bre normalan, odma vidim da nisi kadar prepoznati skrivene vrednosti. Pa ovo je porodično nasleđe, još je ćalac u njemu obarao sedišta, to je videlo pičetine kolko ti ne moš da zamisliš! Čak su i na Oktobarfest moji išli s nim kad su se uzeli, Eeee, burazeru, pa to ima dušu, što je Ron Jeremy među pornićarima, to je on međ' svim jugićima na ovom svetu. Veruj i ti bi uložio da poseduješ nešto sličnih vrenosti. Pogledaj ga samo kako stoji, a? Vidi taj stav! Nijedan Jugo nema taj stav! To prkosi bre! A tek kolko sam ja riba okrenuo u njemu! To jebe dve generacije bre, eeej! Ajde briši ako nemaš pametnija posla i javi se na proleće ako budeš želeo ovu makinu za dva soma evra..
- Ma jeb' se bre.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

- Ali mama, ja njega volim i hoću da budem s' njim!!
- Odjebi dete, kad moram tako da ti kažem, neš se zabavljati s' nekim ko je 42 goine stariji od tebe i tačka!
- Ti nikad nisi bila mlada i kao ne znaš šta je to ljubav? Ljubav mama ne poznaje granice, on je obrazovan gospodin koji me poštuje, pun je skrivenih vrednosti, mudrih misli i izreka, zna ih više nego što ih ima na fejsbuku, ima dva fakulteta i visoki je član jedne stranke, ide u teretanu, ne puši i volontira u klubu ljubitelja mačaka. Mama on je genije, nemaš pojma koliko mi je stvari objasnio a nežan je kao povetarac u proleće, a tek što je galantan...
- Galantan, je li!? Nećeš ti meni izaći više iz kuće, a čekaj samo dok ti dođe otac sa službenog puta!

Komentari

хаклбери фин је увек био већи јебач

Slažem se, Hak i crnja Džim na njihovom splavu :-D , a i Hakov Ćalac, alkos gori od Džek Londona, kaže: stari je imao tri flaše viskija, govorio je da je todovoljno za dva pijanstva i jedno alkoholno ludilo. DŽON BARLIKORN, što reko London, kralj alkohol.

одувек ми је била жеља да седим на неком до јаја дрвету поред реке којем се стабло дели на две до јаја дебеле гранчине на којима можеш лагано да легнеш