Prijava
   

Imam ja nos za takve

On zna. On je u njegovo vreme prošao sito i rešeto, i ne možeš ti njemu da kažeš da nije tako kad jeste! Jeste, ej, pa da si još toliki. Ne može da uči pile kokošku iskusnog lubeničara koji je u ratu bio šifrant i koji je više rovova prepuzao nego ti radodaljki preturio. Ti si skorojević, iz njegovih si muda ispao, on te stvorio, on će i da te ubije gedorom sa kontra navojem. On je tvoj otac. Poštuj ga. On zna!

Sin: Ćale, ovo je Jelena, moja nova devojka, i želeo sam prvo da je upoznam sa tobom, jer planiramo dužu vezu.
Ćale: Zdravo ćero. :pruža ruku: Pa stisni je, šta si je u'vatila sa dva prsta u stav te jebem. Pa gde je odlučnost u tvom rukovanju?
Sin: Ćale...
Ćale: Ma šta ćale, bre! Vidi je, pa sa kog gola si pobegla stativo? A?
Ona: Znate...
Ćale: Znamo, znamo. Ti si još jedna od onih tarifnih sa raskrsnica, sunce li ti lebavo! Imam ja nos za takve, prošo sam ih milion i skrasio se na jednoj ali najboljoj i najvernijoj i najvaspitanijoj... ŽENO BRE VADI MOJ KURAC USTIJU TVOJIH, VIDIŠ DA RAZGOVARAM SA GOSPODOM! :ŠLJUS PA NABOD:

Komentari

ahahaha odlična u stav te jebem...

Čekaj, on priča sa sinom i potencijalnom snajkom dok u isto vreme žena (i majka prisutnog sina) drži njegov penis u ustima? Ili ja pogrešno tumačim neku metaforu?

oslobodi um, bulgakov, ne mora da bude logično da bi bila zanimljiva definicija...

Ma dao sam ja plus još na samu defku. Nego me ovaj the end iznenadio, nisam očekivao da majke to rade pred sinovima. Rekao bih da to nije baš uobičajeno. Nekako mi nije životan primer.

Bulgakov, uvek sam voleo nesto da lupim i izmislim. Volim da roknem nesto neocekivano. Hvala i tebi i kosmi na sljusevima.

Ефектна завршница!

Uh jebemti asi ga salio! Joj Milojko bre! Alal ti vera, sinovac, bre! Plus i omiljeno!

Ima li ovde administratora da istera ovakve?

Ja moram, posle 4 godine, da zaključim da je dotični u komentaru pre ovog napravio nalog samo da bi prokomentarisao ovu definiciju. Počastvovan sam, a isto tako i tužan jer živeh u zabludi tolke godine.