Prijava
   

Imate li škevre?

Imamo.
Kinezu smrdi iz usta.

Jedan od indikatora koji pokazuje stepen zabijenosti u pičku materinu neke zemlje. Pokazuje bananizam jedne države. Dokaz da se Kinez toliko razbaškario u tvojoj zemlji da otvoreno nameće svoje grozne običaje.
Odeš u normalnu državu Švecku i u restoranu pitaš "Imate li škevre?", a kao odgovor dobiješ, u skladu sa viševjekovnim skandinavskim gostoprimstvom, pojavu Hogara iz društva za zaštitu životinja u vidu španske inkvizicije, spremnog da te izloži javnom linču. Helgu ne'š jebati!

U nas štošta može svakako. Kad jednu godinu rovare cestu, da naprave kanalizaciju, pa asfaltiraju, pa opet na godinu rovare da iskopaju septičku; kad jedan čovjek može da bude direktor doma zdravlja, poslanik u skupštini, predsjednik mjesne zajednice, u predsjedništvu civilne zaštite, u predsjedništvu foruma za bezbjednost, predsjednik odbora za budžet i finansije, predsjednik komisije za sport, političar, preldžija i autor na Vuki, onda je sasvim jasan odgovor na pomenuto pitanje.

Vreo proljetni dan. Grad je pun studenata iz provincije koji nemaju žutu banku da svrate u prčvarnicu od restorana pored random autobuskog stajališta u Sarajevu. Niko da uđe ni majku da opsuje. Konobar se kuva, ni promaja ne pomaže.
Odjednom, ulazi sredovječni Kinez i sjeda za sto. Konobar prebaci salvetu preko ruke i uljudno ga upita šta želi da naruči.

- Imate li škevre?

Al', ga naruči, pizda mu materina! Traži škevre! Ni kuče, ni štene, ni malog kera, nego baš - škevre! Naučio precizan lokalizam jebomatersvooo-ju! Konobar pogleda u pekinezera sa tužnim očima koji se vrzmao ispred ulaza, i bi mu ga žao. Ali... radi već četiri sata i ništa nije zaradio...

- Imamo, ba, jarane, k'o za tebe! Samo ćeš morati ti da ga zakolješ - spremanje je naša briga!

Komentari

Jebo te ja tek izvalio da si ti morao novu defku da pišeš za takmičenje lololo

E, eto ti, moj Pazl, ćeraju me i neđeljom da radim. Niko ni lijepu riječ da reče. ;)

sve je to fino, ali, šta su to škevri?

piše vam u primeru treći pasus...

pekinezer? škevri su pekinezeri?

ne samo pekinezer nego svako to sranjce od psa koje ne služi ničemu osim sramoti svog vlasnika - škevre može biti bilo koje male rase osim onih korisnih za čoveka

i jednina je, jedno škevre ;)

ok, ali to je trebalo napisati u tijelu definicije. nedvosmisleno, jasno, da se zna što je škevra. a primjer da bude neki bonus.

dalje, link PK ne upućuje na jednu definiciju već na dvije tako da nije baš jasno na koju se definiciju odnosi.

Škevrija u moje selo :)

link PK ne upućuje na jednu definiciju već na dvije tako da nije baš jasno na koju se definiciju odnosi.

Tačno, jebote, neće ljudi znati koja je u pitanju, ni jedna ne liči na ovu koju sam napisao...

skinuo sam link, ova ionako nije takmičarska sad

Škevrija

Pa,to.

Bruse, nisi trebao, nekako bih volio da se vidi na koju se definiciju odnosilo.

ne znam zašto se ljutiš na mene. takmičenje je napravljeno da se vrši parodija na definicije a ne igru riječima u naslovu. i tvoja i definicija glavnog govore otprilike o istim stvarima i ne vidim kakvu si ti tu parodiju napravio.

a M70 definicija je već nešto nesvakidašnje.

Bruse, nisi trebao, nekako bih volio da se vidi na koju se definiciju odnosilo.

Mogu da ti dodam link na neki drugi način, ali nije korektno da stoji takmičarski link na defki koja nije takmičarska, zbunjuje...

ne znam zašto se ljutiš na mene.

???

Mogu da ti dodam link na neki drugi način

Nije neophodno, ali bi moglo na kraju. ;)

javi se na PVT posle takmičenja