Prijava
   

Imati gay cimera

Ne znam kako je to, nikada nisam imao takvog cimera...ali pretpostavljam da to mora da je baš jebeni osećaj!

Komentari

Ima ona stara horor prica, kad je lik ziveo sa cimerom u nekom studentskom domu. Posle nekog vremena provedenog u zajednickom cimerovanju, ovaj oseti da ga sve vise boli čmar. Ode kod doktora, i tamo valjda utvrde da je imao sexualne odnose u anus. Posle mu valjda cimer priznao da ga je svako vece uspavljivao nekim sranjem i heftao u bulju.

Svi znamo tu piču... njom sam prestravljivao sve nove cimere... po nedelju dana nisu spavali!

(to čisto da se zna ko je muško u kući!!!)

Cini mi se da legenda ide da je kolega kolegi grudi horoformom da mu ne bi smetao da moze da uci (valjda student medicine). A onda je valjda skontao posle nekog vremena da moze da ga... ostatak znate. Tako ide legenda. Barabe cak znaju da vam namazu majcu u domu da vas istripuju.
Da se samo prisetim.
Radi se o dvojici cimera gde je jedan bio student medicine i on je kuvao caj svom kolegi. Onda oni uce, pa se umore i uspavaju se. Zamrace prozore u sobi i spavaju. Ni jednom se nije posvadjao sa cimerom. Onda posle nekog vremena ovaj drugi student oseti da ga svrbi bulja i nije se zalio cimeru, nego je skoknuo do opste prakse. Ovaj ga je sutnuo do specijalista, a specijalista je poceo pricu ovako:
- To je manja rektalna infekcija. To je normalno ko Vas, odnosno vaseg nacina zivota...
- Koga nas doktore?
- Pa vas gejeva. Desava se da zapatite neku manju infekciju usled analnog seksa...
- Doktore ja nisam gej.
- Bogami mladicu vi imate redovne odnose u anus. (tuko recke ovaj medicinar na bulji, ili kako se to redovno utvrdjuje)
E tu se njemu upali lampica. Vrati se covek u dom. Izbaci svog cimera kroz prozor. Jedan je odgovarao zbog silovanja, a drugi zbog teskih telesnih.

E lepo, Dragisic ima najbolju verziju urbane legene :).

Joj, moram i ovo:
Jedan lik je lezao u bolnici zbog žutice, odnosno hepatitis B u bolnici. I bio mu je u poseti drugar koji je hipohondar i gnjavator. I za jedno dva dana, taj njegov drugar, se nešto nije osećao dobro i on odma skonta da mu je njegov drugar preneo boles. I zove on svog drugara da ga pita da li on ono ima Hepatitis A ili B. Ovaj skonta i kaže mu da ima hepatitis C.
Epilog:
Pošto je čovek hipohondar, i nije mogao da priča u telefon sa doktorom, on je zamolio majku da to učini. Keva je nazvala doktora i rekla kako je se njen sin druži sa jednim momkom i da je dobio hepatitis C od njega. A doktorka joj je objasila da joj je sin peder. Ostatak je mesec dana ne pričanja sa roditeljima.

Umalo da zaoboravim. Ima interni izraz "kolegin čaj". Kad nekog ponudiš čajem obavezno se neko nađe treći da vas proglasi pederima ili te jednostavno odbiju sa "neću da mi kolega skuva čaj". A čuo sam i jednu bolju repliku:"Popušiću ti kurac, samo nemoj da mi kuvaš čaj!"

I sad više neću da pišem ovde