Prijava
   

Impotencija

Otvorena rana, smještena pored fabrike soli iz koje se u nju neprestano ulijeva odbačena, nekvalitetna so. Ne izjeda ranu, samo je peče. Svrab koji ti ne da da spavaš!

Na momente zaboraviš na nju, al kad se vrati, zabije ti svoj pregabaritni kurac u tvoju bulju, toliko jako i duboko, da ti izađe na usta i odvali tvog sagovornika svojim glavićem.

Postavlja barijere na svim putevima kojim se krećeš. Postoje načini da ih se riješiš, naravno, ali ona ne prestaje da se igra sa tobom! Uvijek nađe zid viška, koji ti postavi taman kad pomisliš da si na idealnom autoputu.

Završavaš osnovnu sa Vukovom diplomom. NE JEBEŠ! Prvi si na listi upisanih u srednju. NE JEBEŠ! Plaćaš sam sebi ekskurziju, od para koje pristižu iz raznih stipendijskih fondova. NE JEBEŠ! Ostavljaš rukomet zbog nastavka školovanja u Milanu. NE JEBEŠ! Prelijepa Larisa iz Paragvaja je zadivljena tobom, pomalo je i razočarana u sebe, jer se drljate satima a tebi se ne diže. Sigurna je da možeš bar dva sata u komadu. NE JEBEŠ! Ostavlja te samog, da toneš još dublje, jer vidi da NE MOŽEŠ JEBATI!

Komentari

лариса рикелме? скромно, еј :)
добра +

Najbolja pizda koja je imala veze sa fudbalom. :)

јес', реално, баш је врх

Ал' какве везе имају штребери са импотенцијом? Чему генерализација?

Da, oni su ovdje u prvom planu, a ne to da jebeš u svemu ostalom osim u krevetu.

Аха, ок, у праву си. Стварно нисам сконтао у први мах јер сам у више наврата читао овде примере типа: школарац који је постао директор и вози бесна кола има млићу а пијани физикалац који носи цемент и троши минималац у кафани одваљује скромну женицу.
Али супер ти је овај бруталлан начин описивања тог стања у глави.