Prijava
   

Incestuozni snovi

Jedna od stvari posle kojih ne možeš da se ne zapitaš da li je sa tobom sve u redu, čak iako bi te deset vidovitih Zorki, Sanja Colja-like astrologa i Jovan Marić ubeđivali kako je to sasvim normalno. Da li su to, ne daj bože, podsvesne želje našeg devijantno seksualnog uma, koji je u maštanju na javi prejebao sve što hoda na dve noge, a za snove ostavio prcanje na porodičnom stablu, plus neku ovcu, pride? Ili se samo radi o jednoj surovoj i neslanoj sprdačini naših neurona, koji menjajući svoje akcione potencijale, izmiksuju sve ono što ste nekada videli i čuli, pa rendomizacijom izbace sliku fontane na Trgu Nikole Pašića, gde se na vreloj letnjoj žegi umesto Cigančića, kupate vi sa još nekolicinom razgolićenih Apolona i Afrodita, u zanosu sladostrašća, poput završne scene u filmu “Parfem”. I dohvatili ste jednu, pa drugu, pa trećeg... I san je tako realan, gotovo da stvarno osećate to vlažno uzbuđenje i napetost situacije. I jebete, i jebete... I jebete kevu kako jebete... I, naravno, nema goreg osećaja nego kad se ujutru setite da je to stvarno bila vaša keva.

- Sineeeee, ustaj, vreme je za školu! Stavila sam tati viršle. Hoćeš i tebi da stavim?
- Aaaaaaaa...! (i nastavlja se vrisak u sebi, nakon mogućih viršla asocijacija) – Neka, kevo, prvo ću da povratim!

Komentari

hahahaha fantasticno kakav opis xD

Odlicna definicija, ko zna, mozda je cika Frojd bio u pravu, mada zelim da verujem da je bio samo istraumiran. + i za "Parfem".

Super, bre. Mada, ja lično nisam nikad otrsio kevu u snu ( nisam ni uživo, da se razumemo ). Inače, obećavam da ću pojesti te viršle čim se to bude desilo. U snu naravno. :)

Vidim, moja intima se prepričava... Neka, neka... :P

Ih, bre, Mrmune, da je to tvoja intima ne bi smarao ljude s pričama kako si imao trojku sa kevom i dedom. :P

Da, sa tvojom kevom :PPP

+ ma ovo nije ništa, ja pa tek svašta sanjam :)

Nisam ni ja trsila kevu, ali zato one noći nakon što smo se videli sanjam kako dolazim u školu i postrojavam klince za neku kinki igricu. Srećom, taman da počne - probudim se. Mrzeh sebe ceo jedan dan.

Super ti ova, volim :-)

hehehe, "oćeš i tebi da stavim"
primer osvaja definitivno! :)
bravo +++

Sanjaju bre ljudi svašta, da ne poveruje čovek :))
+

I jebete kevu kako jebete

hahahahahahaha