Prijava
   

Inđijanapolis

Vojvođanska varošica koja je u poslednjih deset godina pod ravnateljskom palicom najmlađeg gradonačelnika u Evropi izrasla u najsvetliji primer srpske lokalne uprave i samouprave. Grinfild meka i braunfild medina.

Široj populaciji ovaj grad je poznat i po koncertu Red Hot Chili Peppersa koji su navodno (prema lokalnom predanju) po završetku koncerta na čistom srpskom uskliknuli s ljubavlju da se nikad nisu osećali "ni rednije, ni hotnije, ni čilije". Dovođenje istih u Inđijanapolis predstavlja čin koji se u analima srpskog lokal-patriotizma može meriti još samo s nabavkom žirafe Jagodinke za potrebe zoološkog i Dragana Markovića Palme za potrebe botaničkog vrta u Strawberry Fieldsu.

Na CNN-u se reklamira pod sloganom: "INĐIJA, INCREDIBLE INĐIJA!"

Komentari

Povratak pod novim nalogom? :)
Odlična, standardno, ako sam u pravu. A siguran sam da jesam.

+ Živeo militantni lokal-patriotizam!

E da je barem pola stvari koje se provlače u meijima o Inđiji istina bilo bi lepo.
Te sve "grinfild" investicije zagađuju najgore moguće (zamisli idiJotizma da smeste fabriku za kereću 'ranu 2 km od centra.Kad dune vetar sa te strane ne možeš disati.A i kvalitet vode su uništili, ima ceo periodni sistem teških metala).
A što se tiče zaposlenja u tim grinfild fabrikama...rade ljudi pa par meseci, pa napuste kad vide da se slabo plaća, a i mašine su automatizovane, za jednu tu grinfild fabriku treba maksimum 10 radnika, od toga 2 kafe kuvarice 1 menadžer i tri čistačice.
Sve je to go kurac, ma koliko se napumpavalo u medijima.

@ortak_CHEda_velja
Totalno si u pravu što se tiče kereće 'rane... Smrdi cela Inđija na istu.....

Што каже Шојић "Одакле лавић у Инђију?!"