Prijava
   

Inspiracija

Znate onaj osećaj kada ste želeli da proputujete svet.
Da?
A znate i onaj koji sledi odmah posle toga, kad spoznate činjenicu da ste finansijski zakovani na tlo iste zemlje koju dodirujete već 25 godina?
Znate i taj. E super.

Javlja li vam se tada inspiracija i želja da makar u glavi proputujete, da se oslobodite okova zatrovane sredine i materijalne nemogućnosti? Trebalo bi da se javlja. Kada smo već vezani nečim, a čime ni sami ne znamo, ne treba dopustiti da nam vežu i oduzmu mozak.

U čitavom svetu ne postoji niko sličniji meni nego ja sama. Sve što me napušta sam autentična ja. Posedujem svoje fantazije, snove, nade, strahove, uspehe. Ja posedujem sebe, i stvaram sebe. Ja sam ja, i ja sam dobro.

Da, ja sam ja. I dobro sam. Super. Možda je vreme da se zapali cigara, popije kafa... da se oseti gorčina stvarnog života. A možda da se zapali i trava. Inspiracije nikada nije na odmet.
THC, duvan, lagana muzika na Jutjubu. I kreće putovanje, za koje nikada nismo imali mogućnosti, ali krenulo je. Muzika vozi kao kruzer oko Maldiva, i podjednako je dobro. U skladu sa realnim mogućnostima. Jedina mana je što malo brži ritam pesme poremeti ovu inspirativnu iluziju putovanja i sve to pukne na hiljadu delića, kao kristalna čaša kada doživi blizak susret sa parketom.

I bam, odjednom osećamo nostalgiju za nešto što nikada nismo imali.

Inspiracija kažete?

Komentari

lagana muzika na Jutjubu

Chill hop sestro i da vidiš kako te radi.
Kul defka, dopada mi se stil.

Kakav bre chill hop mejmune, nemoj da ti podelim par vaspitnih dandara

Дао сам плус али ово је поприлично офрље написано. Љепша је она о Горчини, али ајде може и ово проћи +

Познато ми овде нешто

Najveliki pozdrav ZeZaToRu!

a ovo neka parodija nešto

Alessandro Dandara
Kakav bre chill hop mejmune, nemoj da ti podelim par vaspitnih dandara

Odandaraj u skokovima pls.